Αντρέας- Ανδριανή: Ανάλυση Ονόματος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντρέας- Ανδριανή: Ανάλυση Ονόματος

Από τον Μανο Μηκιδη,
Αριθμολόγος - Μαθηματικός


Τί σημαίνουν τα ονόματα Αντρέας και Ανδριανή και γιατί να τα επιλέξετε!

Το όνομα Ανδρέας σημαίνει ανδρείος –πραγματικός Άνδρας –πολεμιστής – Γενναίος. Είναι ένας από τους 7 αθλοφόρους της Χριστιανοσύνης προστάτης –Άγιος της Σκωτίας.

Είναι άνθρωπος που παίρνει πρωτοβουλίες, με παρορμητισμό, με ενθουσιασμό, δυναμισμό και θάρρος και ξέρει να φθάνει στην επιτυχία παρά τα όσα εμπόδια κι αν του τύχουν. Η ανεξαρτησία της σκέψης του τον οδηγήσει σε βιαστικές και απροσδόκητες καταστάσεις.
Του αρέσει η ηγετική θέση, παρά να είναι απλός… οπαδός. Χρειάζεται να αναπτύξει την υπομονή του και φυσικά ένα καλύτερο πνεύμα συνεργασίας με τους γύρω του.
Το 'Α' ανήκει στην δυναμική τριάδα, στον 'Ήλιο και τον Λέοντα και έμβλημα του έχει το Ξίφος.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΩΝΗΕΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ : 'Α'
Ανταποκρίνεται σε κάθε κατάσταση με..δράση. Πείσμα και αρκετές φορές ξεροκεφαλιά, τόλμη και αποφασιστικότητα, είναι μερικά από τα ατού αλλά και τα μειονεκτήματά του. Γνωρίζει τι είναι αυτό που θέλει, αλλά τις περισσότερες φορές προσπαθείτε να το αποκτήσει με λάθος τρόπο.

Του είναι αρκετά δύσκολο να είστε σε ήρεμη κατάσταση ή να περιμένετε. Δεν κρατάει το στόμα και τις σκέψεις σας, με αποτέλεσμα πολλές φορές η κατάσταση να μπλέκεται άσκημα γύρω του. Γενικά δεν τον πολυενδιαφέρει το τι σκέπτονται για αυτόν οι άλλοι.
Το όνομα αθροίζει τον αριθμό 26 που μας δίνει ένα άτομο ικανό στις επιχειρήσεις( κυρίως στις οικογενειακές επιχειρήσεις) και με διοικητικές δεξιότητες που μπορούν να ωφελήσουν και τους άλλους..

tags:tags: