Μαύρο: 6 τρόποι να φορέσουν τα παιδιά σας αυτό το (αμφιλεγόμενο) χρώμα!

Δημοσιεύθηκε στις

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα παιδιά δεν πρέπει να φορούν μαύρα ρούχα, ότι δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε πινελιά μαύρου στην παιδική γκαρνταρόμπα και ότι θα πρέπει να ντύνονται με έντονα, χαρούμενα χρώματα. Εμείς σήμερα στο all4mama αποφασίσαμε να καταρρίψουμε αυτόν τον μύθο και να σας παρουσιάσουμε 6 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εντάξετε το μαύρο χρώμα στα παιδικά σύνολα.

 


STRIPES

 

Μαύρο: 6 τρόποι να φορέσουν τα παιδιά σας αυτό το (αμφιλεγόμενο) χρώμα!

 

Μία φανταστική τάση φέτος είναι το ριγέ και δεν πρέπει να παραλείψετε να την εντάξετε στα συνολάκια της κορούλας σας. Τι καλύτερο λοιπόν από ένα total black look με μία φαρδιά, ριγέ, χουχουλιάρικη ζακέτα στους τόνους του γκρι και του μαύρου;!

 

ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

 

Μαύρο: 6 τρόποι να φορέσουν τα παιδιά σας αυτό το (αμφιλεγόμενο) χρώμα!

 

Τι πιο εντυπωσιακό από ένα απλό μαύρο παντελόνι συνδυασμένο με oversized, πλεκτό πουλόβερ σε έντονο χρώμα! Εκτός από το ροζ (σάπιο μήλο) της εικόνας, μπορείτε να το συνδυάσετε με πουλόβερ σε κόκκινο, κροκί (που είναι hot τάση φέτος), μοβ, μπλε ελεκτρίκ και σε όποιο άλλο χρώμα αγαπάει η μικρή κορούλα σας. Σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

 

PATCHES

 

Μαύρο: 6 τρόποι να φορέσουν τα παιδιά σας αυτό το (αμφιλεγόμενο) χρώμα!

 

Για πιο επίσημες περιστάσεις, π.χ. αν η κορούλα σας είναι καλεσμένη σε παιδικό πάρτι ή έχει εκδήλωση στο σχολείο, μπορεί να επιλέξει ένα πολύ girly μαύρο φόρεμα με patches σε έντονα χρώματα. Όλα τα βλέμματα θα στραφούν αμέσως πάνω της!

 

ΚΑΡΟ

 

 

Αν είστε από τις μαμάδες που επιμένετε να μη φοράτε μαύρο στα παιδάκια σας, αλλά προτιμάτε τις μικρές μαύρες λεπτομέρειες, σας έχουμε τη λύση. Ένα καρό ασπρόμαυρο παλτό είναι ό,τι πρέπει για τη μικρή πριγκίπισσά σας και θα σας λύσει τα χέρια μιας και ταιριάζει με πληθώρα ρούχων.

 

ANIMAL PRINT

 

 

Για να "σπάσετε" τη μαυρίλα στο outfit της κορούλας σας επιλέξτε ένα πανωφόρι σε animal print, είτε παλτό είτε γιλέκο, και αμέσως η μικρή σας θα μετατραπεί σε μία λιλιπούτεια fashionista.

 

HER STYLE...ROCKS

 

 

Αν η κόρη σας θέλει να... ροκάρει σας έχουμε τη λύση. Τζιν, μαύρο T-shirt με στάμπα, δερμάτινο jacket και μαύρα αρβυλάκια. Και μετά από αυτό το outfit όλοι θα κοιτάζουν τη rock queen σας.

 

Δείτε εδώ φθινοπωρινά σύνολα για εγκυμονούσες!

 

 

tags:






tags: