Λαζάνια σκορδοπίπερο με κρέμα κολοκυθιών και μοτσαρέλα. Από την ΗΛΙΣ Εργαστήριο Ζυμαρικών
Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση
Εκτέλεση
Κόψτε τα ντοματίνια στη μέση, ραντίστε τα με λίγο ελαιόλαδο, αλατίστε τα και ψήστε τα στους 220ο C για 10 – 12 λεπτά.
Βάλτε όλα τα υλικά για την κρέμα κολοκυθιών στον πολυκόπτη και πολτοποιείστε τα.
Ψιλοκόψτε το μπέικον γαλοπούλας και σοτάρετε το για λίγα λεπτά σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά χωρίς να προσθέσετε λάδι ή βούτυρο.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και στραγγίστε τα.
Βάλτε την κρέμα κολοκυθιών σε ένα βαθύ τηγάνι και όταν ζεσταθεί, ρίξτε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατέψτε.
Ρίξτε τα ντοματίνια και την μοτσαρέλα κομμένη σε μικρότερα κομμάτια με τα χέρια, το σοταρισμένο μπέικον γαλοπούλας, ανακατέψτε και σερβίρετε.
Πληροφορίες :
«ΗΛΙΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ»
Θολό Ζαχάρως τ : (0030) 2625 061318
Υποκατάστημα Αθηνών : (0030) 210 2816389
find us @ facebook : ΗΛΙΣ Εργαστήριο Παραδοσιακών Ζυμαρικών
www.ilispasta.gr