Ζέτα Δούκα και Ηρώ Μουκίου έρχονται στο Μαμά-δες

Δημοσιεύθηκε στις

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και η εκπομπή Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί


Ζέτα Δούκα και Ηρώ Μουκίου έρχονται στο Μαμά-δες

Η Ζετα Δούκα έρχεται στις μαμά-δες και μιλάει για τα παιδικά βιβλία που έχει γράψει, τα μηνύματα που θέλει να περάσει μέσα από αυτά για την απόρριψη που μπορεί να δέχονται κάποια παιδιά, αλλά και για τους λόγους που δεν διστάζει να μιλήσει ανοικτά για ζητήματα που την θιγούν ως γυναίκα και ως άνθρωπο.

Η αγαπημένη ηθοποιός Ηρώ Μουκίου μιλάει για τον τρόπο που μεγαλώνει το παιδί της, αλλά και τον τρόπο που κρατάει το γάμο της με το σύζυγό της, ενώ εκείνος μένει στη Λάρισα και εκείνη στην Αθήνα.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης φτιάχνει μαζί με την μικρή Μαργαρίτα, αλμυρούς λουκουμάδες με χαλούμι και φέτα, γαρνιρισμένους με μέλι και σουσάμι.

Τέλος ο συγγραφέας του Σασμού Σπύρος Πετρουλάκης μιλάει στην εκπομπή για τα πέντε παιδιά που μεγαλώνει, αλλά και για την τεράστια επιτυχία του σίριαλ.

Η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά - δες έρχονται και αυτό το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.