Βιβλίο μαγειρικής δια χειρός Πάμελα Άντερσον - Συνταγές «από καρδιάς»

Δημοσιεύθηκε στις

Η Πάμελα 'Αντερσον (Pamela Anderson) κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο μαγειρικής με τον τίτλο «I Love You: Recipes from the Heart» και ποζάρει στο εξώφυλλο του χωρίς μακιγιάζ.

Το βιβλίο μαγειρικής σύμφωνα με δελτίο Τύπου, δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα «δώρο για το καλωσόρισμα των γιων της και των συντρόφων της».


«Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος αγάπης -από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν...με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα από τη ζωή μου με φαγητό και ιδιοτροπίες... εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα», ανέφερε η σταρ του Baywatch στην ανακοίνωση.

Το PEOPLE αποκάλυψε το εξώφυλλο του βιβλίου που αποτυπώνει μια λαμπερή, χαμογελαστή και χωρίς μακιγιάζ Άντερσον να κάθεται σε ένα ρουστίκ τραπέζι κουζίνας. Μαζί με τις συνταγές περιλαμβάνει στιγμιότυπα από την δική της κουζίνα η οποία περιγράφεται ως ένα «προσγειωμένο οικογενειακό παραμυθένιο βασίλειο» μέσα από το φακό της Ditte Isager.

Ταυτόχρονα, περιέχει πληροφορίες για «διασκεδαστικές λύσεις» όπως η φιλοξενία καλεσμένων και η «συντήρηση προϊόντων» από τον κήπο.

Σύμφωνα με το περιοδικό People οι φωτογραφίσεις των συνταγών έγιναν στη δική της κουζίνα.

Τους τελευταίους μήνες η 56χρονη Πάμελα Άντερσον έχει αγκαλιάσει τη φυσική της πλευρά - εντός και εκτός κουζίνας - με χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι τον Σεπτέμβριο εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

To ίδιο κάνει και τώρα στο βιβλίο της.