Βασιλική Μιλλούση: Οι δύσκολες εγκυμοσύνες και ο ανταγωνιστικός μπαμπάς Λευτέρης Πετρούνιας

Δημοσιεύθηκε στις

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας, δύο πολύ πετυχημένοι πρωταθλητές, έσμιξαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο κόρες, τριών και δύο ετών.

"Έχουν πολύ μικρή διαφορά, 13 μήνες, όταν η μεγάλη μου ήταν πέντε μηνών, ήμουν πάλι έγκυος και λέω ήμουν δύο χρόνια έγκυος. Έτυχε! Το πάθαμε το σοκ μας, αλλά τώρα είμαι πολύ ευγνώμων που τις έχω και τις δύο. Το πρώτο διάστημα ήταν πολύ δύσκολο. Νομίζω είναι πιο εύκολο να έχεις δίδυμα, από αυτό που πέρασα, γιατί εγώ είχα και δύσκολες εγκυμοσύνες, είχα ναυτίες και εμετούς μέχρι να γεννήσω. Και μόλις μου είχαν περάσει αυτά, είχαν περάσει πέντε μήνες, είχα αρχίσει να συνέρχομαι, είχα αρχίσει να κοιμάμαι λίγο παραπάνω, ξαφνικά διαπιστώνω ότι θα έχω τα ίδια" εξομολογήθηκε η Βασιλική Μιλλούση σε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες».


Κι αναρωτιέστε αν ένας Ολυμπιονίκης, έχει χρόνο να ασχολείται με τα παιδιά, η σύζυγος του έδωσε την απάντηση: "Έχει δημιουργικό χρόνο. Έχει λίγο χρόνο, αλλά ποιοτικό.. Όποτε είναι στο σπίτι είναι 100% πάνω στα παιδιά. Θα έλεγα ότι είναι ότι είναι αρκετά ισότιμα τα πράγματα στο σπίτι, σε σχέση με τα παιδιά. Γιατί  για αυτόν είναι αγώνας κι αυτό. Ο Λευτέρης είναι ανταγωνιστικός και σε αυτό. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι τα παιδιά θα είναι πιο κοντά σε εμένα" είπε γελώντας.

Η πρωταθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την επιστροφή της στους αγώνες, μίλησε στην Τζένη Θεωνά και για τη γνωριμία της με τον Λευτέρη Πετρούνια, και τις πρώτες σκέψεις της για τη διαφορά ηλικίας.

«Με τον Λευτέρη ζήσαμε πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Επειδή έχουμε και το μια διαφορά ηλικίας, πέντε χρόνια είμαι εγώ μεγαλύτερη, στην αρχή για μένα υπήρχε η σκέψη πως “είναι μικρούλης”, “καλά θα περάσουμε αλλά μέχρι εκεί και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά παραπάνω".

Με διέψευσε όμως πάρα πολύ. Εγώ είχα μόνο το θέμα στην αρχή, επειδή είχα αυτό σαν σκέψη, δεν τον έπαιρνα πολύ στα σοβαρά ενώ αυτός ήταν σίγουρος από την πρώτη στιγμή και μου είχε πει πως θα με παντρευτεί.  Ήταν σαν αυτό που είχα πει εγώ ότι θα γίνω Ολυμπιονίκης…Σήμερα μάλιστα μου το λέει κιόλας, “εγώ στο είχα πει από την πρώτη στιγμή πως θα σε παντρευτώ”.Περάσαμε όμως από πολλά σκαμπανεβάσματα και έτσι ωριμάζει μια σχέση» ανέφερε η Βασιλική Μιλλούση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη της είπε για τις καριέρες τους: “Το γεγονός πως και οι δυο κάναμε πρωταθλητισμό ήταν ένας δύσκολος παράγοντας στη σχέση μας. Δυο αθλητές που εξελίσσονταν παράλληλα με αντίθετες προσδοκίες σε διαφορετική φάση της ζωής μας. Δηλαδή εγώ ήμουν προς το τέλος της καριέρας μου ενώ ο Λευτέρης ήταν στην άνθιση του.

Όταν λοιπόν κατάφερα να διαχειριστώ εγώ αυτές τις δυο αντικρουόμενες καταστάσεις, άρχισα να τον στηρίζω απόλυτα. Πάντα τον στήριζα αλλά και πάντα είχα μια αναστολή πως “ναι, αλλά εγώ δεν τα κατάφερα”. Στεναχωριόμουν για μένα και χαιρόμουν για αυτόν".

Η Βασιλική Μιλλούση σημείωσε ότι λόγω του πρωταθλητισμού, δεν έζησε ανέμελα παιδικά χρόνια, γιατί όταν επέστρεφε από το σχολείο έπρεπε να πάει να γυμναστεί, όταν τα άλλα παιδάκια πήγαιναν να παίξουν.