Βαλέρια Κουρούπη για Λιγνάδη: «Ερχόταν στο θέατρο με δύο παιδιά κι έλεγε ότι είναι ανίψια του»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός, Βαλέρια Κουρούπη, είναι μια γυναίκα που δεν διστάζει να πει ελεύθερα τη γνώμη της. Να μιλήσει με αλήθειες.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην διαδικτυακή εκπομπή «Κρίμα» και τη Zoe Pre, μίλησε και για ζητήματα της επικαιρότητας. Και επιβεβαίωσε αυτό που υποψιαζόμασταν, ότι ο καλλιτεχνικός κόσμος ήξερε και περίεργες συμπεριφορές, αλλά δεν μιλούσε γιατί δεν είχε αποδείξεις...


Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τόνισε πως σε κοινή συνεργασία τους στο θέατρο είχε αντιληφθεί κάποιες κινήσεις, που βέβαια δε φανταζόταν το μέγεθος της σοβαρότητάς τους.

«Δεν σοκαρίστηκα καθόλου για τα ονόματα που ακούστηκαν γιατί ξέραμε. Δεν ξέραμε το μέγεθος, δηλαδή για τους βιασμούς αλλά ξέραμε για πολύ κακοποιητικές συμπεριφορές.

Φταίμε, αλλά δεν είναι και εύκολο να καταγγείλεις κάτι χωρίς αποδείξεις. Εγώ έχω ζήσει τον άνθρωπο με τα παιδιά, τον έχω δει να έρχεται στο θέατρο με δύο παιδιά και έλεγε ότι είναι ανίψια του. Μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είναι; Μάλιστα, μία συνάδελφος είχε πάει στην αστυνομία και είχε κάνει καταγγελία και της είπαν "τι να κάνουμε;".

Φταίμε γιατί όταν οι άνθρωποι βολεύονται και δεν μιλάνε έστω και μεταξύ τους, φταίνε. Και αυτοί ήξεραν ότι δεν μιλάμε και αυτοί βρήκαν χώρο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βαλέρια Κουρούπη.

Τέλος η ηθοποιός υπογράμμισε ότι στην ίδια δεν έχουν συμβεί περιστατικά κακοποιητικής συμπεριφοράς, ωστόσο κοντινά της άτομα έχουν βιώσει τέτοια περιστατικά.