Τζένη Θεωνά: Τα πρώτα συναισθήματα για τις «Μαμά-δες» - Ευτυχια ή πανικός...

Δημοσιεύθηκε στις

Η Τζένη Θεωνά φέτος δοκιμάζει τις δυνάμεις της και σε ένα άλλο ρόλο, αυτό της παρουσιάστριας. Η όμορφη ηθοποιός θα διαδεχθεί την Ζωή Κρονάκη στην παρουσίαση της επιτυχημένης εκπομπής «Μαμά-δες».

Η Τζένη Θεωνά βρέθηκε καλεσμένη στο "Στούντιο 4” και εκμυστηρεύτηκε όσα αισθάνεται για το καινούργιο της επαγγελματικό βήμα εκμυστηρεύτηκε: «Έγινε κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Ανέλαβα την παρουσίαση μιας εκπομπής που παρουσίαζε εδώ και δύο χρόνια η Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2 και είμαι πάρα πολύ ευτυχής, οι "Μαμά-δες”. Το ήθελα πολύ και τώρα που ξεκίνησα τα γυρίσματα συνειδητοποίησα πόσο πολύ το θέλω. Είναι τρομερό. Πηγαίνω εκεί και λέω αυτό θέλω να κάνω. Με φοβερό πανικό γιατί έχω ασχοληθεί ξανά με την παρουσίαση αλλά μικρότερη. Είχα άγνοια κινδύνου. Όταν λες συνειδητά αυτό θέλω να κάνω η προσδοκία ανεβαίνει και δεν είσαι με τίποτα ευχαριστημένος οπότε όλο αποκτά άλλη βαρύτητα».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Έχω πολλά όνειρα για αυτή την εκπομπή. Έρχονται φίλοι συνάδελφοι γονείς. Προφανώς δεν θα γίνει καμιά επανάσταση και δεν θα αλλάξουμε τον κόσμο , αλλά ότι κάποιος μπορεί να πει μια δική του προσωπική αλήθεια κι αυτό να πυροδοτήσει κάτι σε έναν άλλον και να ανοίξει μια κουβέντα και να γίνει η κοινωνία πιο ανοιχτή και πιο ανεκτική».

Η δημοφιλής ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και για τη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό όπου είχε κλειδωθεί έξω από το σπίτι της, με τον άνδρα της να μη ακούει το κουδούνι με αποτέλεσμα να φέρει κλειδαρά: «Ο Δήμος είναι πολύ δύσκολο παιδί. Είναι φοβερά στον κόσμο του. Θα ήθελα κι εγώ να είμαι πρωταγωνίστρια της ζωής μου αλλά δεν γίνεται γιατί υπάρχει αυτό το project δίπλα σου που ονομάζεται Δήμος Αναστασιάδης και έχει όλες τις χάρες κι όλα τα ταλέντα αλλά χάνεται. Δεν θα τον βρεις στο τηλέφωνο, θα βαράς τα κουδούνια. Δεν μπορείς να τον βάλεις σε πρόγραμμα. Ξέχασα τα κλειδιά μέσα, χτυπούσα τα κουδούνια, ήταν μέσα και έφερα κλειδαρά. Έξαλλη. Μη σου λάχει. Είχα πάθει μανία. Αγκύλωση. Ήξερα ότι ήταν μέσα και καλά. Δεν το άκουγε. Είχα κολλημένο το δάχτυλο, κόντεψα να χαλάσω το θυροτηλέφωνο της πολυκατοικίας».