Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλιας: Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τους στην Πάτμο

Δημοσιεύθηκε στις

Τους έξι μήνες έκλεισε ο γιος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια, και οι γονείς του σχεδιάζουν τη βάπτισή του, που θα γίνει στο αγαπημένο τους νησί την Πάτμο.

Το μυστήριο θα γίνει τον επόμενο μήνα  και η Τζένη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, Μάλιστα αποκάλυψε πρώτη φορά κάποιες λεπτομέρειες. Η βάπτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, παρότι τα μέτρα χαλάρωση και πλέον μπορούσαν να είχαν περισσότερους καλεσμένους.


Χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, στο πλαίσιο του Impactalk, είπε: "Πρώτα ο Θεός θα βαφτίσουμε το μωρό μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Η βάπτιση θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους ανθρώπους από το νησί μας". Το όνομα του μικρού θα είναι Παναγιώτης -Αντώνιος.

"Θα είμαστε λίγοι συγγενείς και λίγοι φίλοι από το νησί. Λίγοι και καλοί" πρόσθεσε η Μπαλατσινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η βάφτιση του Κικίλια Junior θα γίνει τον Ιούλιο και νονά του μικρού θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού Βιολέττα Λάππα. Μάλιστα η ημερομηνία επιλέχθηκε, αφού πρώτα η Τζένη  συνεννοήθηκε με τις κόρες της, ώστε να βρίσκονται Ελλάδα και να είναι παρούσες στο μυστήριο. Ειδικά η Αμαλία που μένει μόνιμα στο Λος Άντζελες, ενώ η Αλεξάνδρα φέτος αποφοίτησε από πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Ακόμη, μίλησε για την τηλεόραση και μια ενδεχόμενη επιστροφή της στην μικρή οθόνη, λέγοντας:

"Δεν αισθάνομαι ότι έχω υπάρξει τηλεπαρουσιάστρια με αυτήν την έννοια. Έχω υπάρξει τουρίστρια", είπε και δεν απέκλεισε μια μελλοντική επιστροφή στην τηλεοπτική πραγματικότητα.