Το συγκινητικό & δυνατό μήνυμα του Γιώργου Καπουτζίδη προς τους έφηβους που ανακαλύπτουν την ομοφυλοφιλία τους

Ο υπερταλαντούχος Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε λίγες ημέρες πριν στην εκπομπή ΦΛΕΡΤ και έδωσε συνέντευξη στην Νάντια Κοντογεωργή. Μεταξύ άλλων θέλησε μέσα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση τους να δώσει μία συμβουλή και να περάσει ένα μήνυμα στα νέα παιδιά που αισθάνονται άσχημα και νιώθουν ότι δεν θα καταφέρουν να πετύχουν στην ζωή τους εξαιτίας της διαφορετικότητας του.
Από την Μαρία Αντωνίου
«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…
Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε.
Σχολίασε ακόμη και την σχέση του με τους γονείς του λέγοντας  «Είχα τη χαρά την τιμή να έχω γονείς, δύο ανθρώπους υπέροχους που μπορεί να μην τους ήταν το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο, αλλά η αγάπη για το παιδί τους είναι εκεί και το τι θα πει ο κόσμος είναι εδώ κάτω»
«Όλα καλά, θα ζοριστείτε σε κάποια φάση, αν βλέπετε ανθρώπους που σας τη μπαίνουν, σας τι λένε δεν χρειάζεται να κάνουμε παρέα με όλους. Θα βρείτε ανθρώπους με τους οποίους θα περάσετε πάρα πολύ ωραία και θα συνεννοηθείτε. Εγώ έτσι το αντιμετώπισα, κλείστηκα λίγο στο δωμάτιό μου, κάποια χρονάκια και από το πανεπιστήμιο και μετά όλα ήταν καλύτερα».
Έτσι για μία ακόμη φορά πέρασε μέσα από μία ολιγόλεπτη συνέντευξη του ένα μήνυμα θάρρους και απέδειξε πόσο υπέροχος άνθρωπος είναι.