Το παιδί Κριός: Γεννημένος αρχηγός - Ανεξάρτητο, γεμάτο ενέργεια και ζωτικότητα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το παιδί Κριός: Κυβερνήτης: Άρης. Γενέθλια: 21/3 – 19/4. Ποιότητα: Παρορμητικό. Στοιχείο: Φωτιά

Από την Γιώτα Ανδρεάδου


Γεννημένος αρχηγός και μπροστάρης, αυτό είναι ένας Κριός! Είναι το ζώδιο που ξεκινά με την Εαρινή Ισημερία, συμβολίζει την αρχή της Άνοιξης καθώς και την αρχή της αστρολογικής χρονιάς! Κατά συνέπεια, συμβολίζει και όλες τις καινούργιες αρχές και τα νέα ξεκινήματα στην ζωή μας! Τα πάντα τώρα «ξυπνούν», όπως η φύση την Άνοιξη! Αρχίζω, ξεκινώ, κινούμαι, τολμώ, εξερευνώ.. αυτά είναι μερικά από τα ρήματα που τους χαρακτηρίζουν!

Η περίοδος του Κριού, είναι πάντα μια καλή ευκαιρία για επαναπροσδιορισμό. Να δούμε τι έχουμε καταφέρει, και αν δεν έχουμε φτάσει εκεί που επιθυμούμε, μπορούμε τώρα να το πάρουμε πάλι από την αρχή! Η Φωτιά του Κριού, είναι η πύρινη λαίλαπα που πολλές φορές μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Δεν φημίζονται για την υπομονή τους και μπορούν να κάνουν τα πάντα με την ταχύτητα του φωτός!

Συνήθως, είναι άνθρωποι δυναμικοί και έντονοι με αρχηγικές τάσεις και δεν θα περάσουν εύκολα απαρατήρητοι. Άλλωστε, το «εγώ» είναι ιδιαίτερα τονισμένο στον αστερισμό του Κριού, γιαυτό και θα ήταν καλό, αν το παιδί σας ανήκει στο ζώδιο αυτό, να του μάθετε από νωρίς την έννοια της κοινοκτημοσύνης. Δείξτε του με πράξεις πως το παιχνίδι γίνεται ακόμη καλύτερο μαζί με τους άλλους και πως η νίκη δεν θα είχε καμιά αξία αν δεν υπήρχε η ήττα! Πως το «εγώ» και το «εμείς» είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Το παιχνίδι, όπως και η εργασία αργότερα, παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός Κριού. Είναι ένας από τους τρόπους που έχουν για να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, την οποία τόσο αγαπούν, αλλά και ένας τρόπος για να κρατούν το μυαλό τους απασχολημένο και να παθιάζονται με κάτι.

Τους αρέσει ιδιαίτερα να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα, να ρισκάρουν και να κατακτούν πρωτιές! Αν και κατηγορούνται πως είναι εγωπαθείς, λατρεύουν να αγαπούν, και κυρίως, να τους αγαπάνε και να τους το δείχνουν! Είναι λάτρεις της απλότητας και της αλήθειας και για αυτόν τον λόγο, μπορεί αρκετά συχνά το παιδί Κριός να προκαλεί αμηχανία στους ενήλικες! Το τακτ είναι κάτι που μάλλον θα χρειαστεί να του μάθετε. Το παιδάκι αυτό είναι σίγουρα ανεξάρτητο, γεμάτο ενέργεια και ζωτικότητα. Ένας μικρός σίφουνας! Ταυτόχρονα όμως, υπάρχουν αρκετοί Κριοί, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ρομαντικοί και ντροπαλοί, όσο αντιφατικό και αν ακούγεται κάτι τέτοιο. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου, θα κληθούν αρκετά συχνά στην ζωή τους, να επιλέξουν ανάμεσα στο δίπολο: θάρρος ή φόβος. Ως γονείς, μπορείτε να μάθετε στον μικρό Κριό, να επιλέγει πάντα το πρώτο. Να παίρνει τον φόβο του αγκαλιά και να πηγαίνει παρακάτω, γιατί αυτό προστάζει η δυναμική και φλογερή φύση του. Οι κορυφές, για τις οποίες γεννήθηκε, απαιτούν τόλμη! Την τόλμη των νικητών!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου 

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019