Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Και μπορεί το 20 να μην τα πήγε καλά με εμάς…και μπορεί να ζοριστήκαμε, να απογοητευτήκαμε, να περιορίσαμε βασανιστικά τα όνειρά μας και να φανταστήκαμε ταξίδια που δεν κάναμε, αλλά…οι μέρες περνούν και οι μικροί πρωταγωνιστές του σπιτικού μας θα του το γράψουν του Άϊ Βασίλη το γράμμα… το έχουν ήδη κάνει!

Γιατί αυτή μαγική μορφή, με την κόκκινη στολή, τη γενειάδα  και τα απενοχοποιημένα περιττά κιλά πάνω του είναι σίγουρο πως από κάποια καμινάδα θα πέσει και κάποια δώρα θα φέρει. Τον περιμένουν…τον βλέπουν στον ύπνο τους… του ετοιμάζουν το γάλα με τα cookies και τρέμουν στην ιδέα πώς κάποιο από τα δώρα που ζήτησαν δε θα το βρει ή – για να κάνουμε και κάποιο  update – το Click away κάπου θα έχει κολλήσει…


Αν ωστόσο φέτος το αναλάμβανε το γράμμα στον Άι Βασίλη η μαμά είναι σίγουρο πως δε θα ζητούσε υλικά αγαθά – εκτός κι αν αυτά θα έλυναν το πρόβλημα όλης της οικογένειας μια για πάντα – αλλά θα ήθελε όσο τίποτα άλλο υγεία, αγκαλιές σφιχτές και ανεμελιά.. Και ένα 21 που μπορεί και πολύ καλύτερα για όλους μας και τον καθένα ξεχωριστά!

Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Οι μνήμες όμως ξυπνούν και η κάθε μαμά θυμάται τον εαυτό της στα παιδικά χρόνια να ζητά από τον Αι-Βασίλη μια ακόμη κούκλα, ένα ακόμη επιτραπέζιο… και έχει έντονη μετά από τόσα χρόνια, ακόμη και τώρα την αίσθηση της ικανοποίησης πως, ναι, ο αγαπημένος Άγιος τα καταφέρνει πάντα και της φέρνει τα δώρα της Πρωτοχρονιάς- αυτά που έχει ζητήσει!Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Οπότε, αυτό που θα διαφοροποιήσει το φετινό γράμμα από όλα τα προηγούμενα είναι η διάθεση να μην ταλαιπωρηθεί ούτε ο Άϊ Βασίλης αυτές τις γιορτές και να προσαρμοστεί σε μια νέα πραγματικότητα…να κάνει online shopping και ο ίδιος και μάλιστα με ένα και μόνο κλικ. Γιατί υπάρχει αυτό το online store, το websupplies.gr που φέτος καλύπτει τις ανάγκες όλης της οικογένειας με χιλιάδες προϊόντα σε εκπληκτικές τιμές…

Για την κολώνα του σπιτιού, τον πατέρα που μέσα σε αυτή τη δύσκολη χρονιά είχε να αντιμετωπίσει το project home office και να βρίσκεται στο σπίτι μπροστά στην οθόνη του με τις ώρες είναι η ευκαιρία να του την αντικαταστήσουμε με μία μεγαλύτερη!

Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Η μικρή πριγκίπισσα του σπιτιού φέτος θα μεγαλώσει τη συλλογή της με τις barbie.. νέες κούκλες, νέες περιπέτειες και ο ενθουσιασμός κάνει τα παιδικά μάτια πιο λαμπερά από ποτέ. Α, ζήτησε και επιτραπέζιο για να μαζεύεται όλη η οικογένεια τα μεσημέρια της Κυριακής!

Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Και στον μεγάλο γιο που η τηλεκπαίδευση μπήκε στην καθημερινότητά του και το διάβασμα πήρε άλλη διάσταση,  η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα…η νέα καρέκλα gaming…θα πέσει από την καμινάδα για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού

Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Η μαμά; Τι δώρο θα πάρει; Ή μάλλον τι αποφάσισε η οικογένεια για την ίδια; Μια κουζινομηχανή για να τα κάνει όλα…και τα πιο μυρωδάτα κέικ για αυτούς που αγαπά!

Το φετινό γράμμα στον Άι-Βασίλη

Είδη για το σπίτι, ό,τι αφορά στην τεχνολογία, το gaming και το home office, αλλά και παιχνίδια πολλά με ένα κλικ στο websupplies.gr για να χωρέσουν στον σάκο του Άι Βασίλη και να σκορπίσουν χαρά σε κάθε οικογένεια!

Shop online & Share joy and love στο  www.websupplies.gr/
 Ακολουθήστε στο Facebook και στο Instagram και εγγραφείτε στο κανάλι στο Youtube