Τι κι αν είναι πριγκίπισσα... η 17χρονη Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας εργάστηκε σε εστιατόριο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Οι βόρειοι λαοί, Σκανδιναβοί, έχουν μια άλλη νοοτροπία για το μεγάλωμα των παιδιών τους. Ακόμα κι αν προέρχονται από αρκετά εύπορες οικογένειες, ή με αξιώματα.

Η 17χρονη πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα της Νορβηγίας είναι το μεγαλύτερο παιδί του πρίγκιπα Χάακον, διαδόχου του βασιλικού θρόνου της Νορβηγίας και δεύτερη στη σειρά διαδοχής. Αναμένεται να γίνει η δεύτερη γυναίκα μονάρχης της Νορβηγίας, μετά τη Βασίλισσα Μαργαρίτα που έζησε τον 15ο αιώνα.


Σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό «Se og Hørη» η κόρη του πρίγκιπα έπιασε δουλειά κατά την περίοδο του καλοκαιριού σε ένα ιταλικό εστιατόριο.

Η πριγκίπισσα, φέρεται να εργάστηκε στη τρατορία «Skur 33» στο Όσλο. «Είναι πολύ μικρή για να σερβίρει αλκοόλ. Γι’ αυτό δούλεψε στην κουζίνα και συγκεκριμένα στο πλύσιμο των πιάτων και στον καθαρισμό. Μάλιστα και οι γονείς της, την ενθάρρυναν να το κάνει»  ανέφερε το περιοδικό «Svensk Dam». Παράδειγμα προς μίμηση η μικρή πριγκίπισσα και σωστό πρότυπο για τα παιδιά.

Η μητέρα της Μέττε Μάριτ η οποία είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της Νορβηγίας, θεωρείται ότι είναι μία εναλλακτική πριγκίπισσα που ακολουθεί τους δικούς της κανόνες ακόμα και στην μόδα.