Θεοδωροπούλου – Ταχτσίδης: Βάφτισαν το μικρό γιο τους και η Ζέτα συγκίνησε με τα λόγια αγάπης στον πατριό της (φωτό)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής Παναγιώτης Ταχτσίδης και η influencer Ζέτα Θεοδωροπούλου έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει τρία παιδιά, μία κόρη και δύο αγοράκια.

Με την χαλάρωση των μέτρων για τον κορονοϊό, το ζευγάρι αποφάσισε να βαφτίσει τον βενιαμίν της οικογένειας. Και το όνομα αυτού Βασίλης!


Η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία. Η πανέμορφη μαμά το επέλεξε θέλοντας να τιμήσει ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για αυτήν: Τον πατριό της! Η Ζέτα αν και ήταν ορφανή από μπαμπά, δεν στερήθηκε τον πατέρα, με όλη τη σημασία της λέξεως.

"Το Σάββατο 12/06 σε ένα ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το γαλάζιο του ουρανού κ της θάλασσας-βαφτίστηκε ο μικρότερος μας γιος σε κλειστό κύκλο ,εν όψη κορονοϊού..Το όνομά του το πήρε από τον πατριό μου Βασίλη και η τιμή ήταν όλη δική μου να δώσω το όνομα του ανθρώπου που με μεγάλωσε κ παρότι ορφανή δεν έλειψαν από τα χείλη μου η λέξη πατέρας αλλά και το νόημα αυτού στη ζωή μου!"

Ο μικρός Βασίλειος, βαπτίστηκε το περασμένο Σάββατο σε κλειστό κύκλο, λόγω κορονοϊού, σε ένα ξωκλήσι δίπολα στη θάλασσα με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Η βάπτιση του Βασίλη είχε χρώμα το γαλάζιο και η Ζέτα έλαμπε μέσα στο μάξι γαλάζιο φόρεμά της.

Διαβάστε όλα όσα έγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και δείτε τις έξι υπέροχες φωτογραφίες από τη βάπτιση που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

"Και το όνομα αυτού... Βασίλειος. Να μας ζήσεις νεοφώτιστε γιε μας Να είσαι γερός κ δυνατός ΠΑΝΤΑ!
Να έχεις ψηλά τα ιδανικά σου κ τα στάνταρ σου ..να θέτεις στόχους υψηλούς κ να μας γεμίζεις υπερηφάνεια ..
Εμείς οι γονείς σου θα είμαστε πάντα δίπλα σου γερά θεμέλια να χτίσεις ,σκαλοπάτια να πατήσεις κ φτερά για να πετάξεις κ να φτάσεις όπως : 1-2-3 ... ψηλάαααα!!!
•Το Σάββατο 12/06 σε ένα ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου, με θέα το γαλάζιο του ουρανού κ της θάλασσας-βαφτίστηκε ο μικρότερος μας γιος σε κλειστό κύκλο, λόγω  κορονοϊού. Η προετοιμασία έγινε μέσα σε 15 ημέρες και παρά τις λιγοστές ημέρες,βγήκε ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Λίγα πράγματα για τη βάφτιση: Νονοί ήταν η κατα 17 χρόνια κολλητή μου από το Πανεπιστήμιο @erikabroumerioti κ ο σύζυγος της. Το θέμα μας ήταν «ματάκι» κ τα χρώματα ήταν όλα γαλάζιο- navy blue k λευκό με λεπτομέρειες ασημί.....".