Τέμπη – Συγκινεί η αδελφή της Ιφιγένειας: «Θα δώσω στο δύο μηνών μωρό μου, το όνομά της»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Τις ανοικτές πληγές του προσπαθούν να επουλώσουν οι συγγενείς των θυμάτων στο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη. Η Ιφιγένεια Μήτσκα ήταν ένα από τους 57 ανθρώπους που δεν βγήκαν ζωντανοί από το μοιραίο τρένο.

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν με τον αρραβωνιαστικό της στη φονική αμαξοστοιχία. Εκείνος σώθηκε, εκείνη δεν τα κατάφερε.


Η αδερφή της  Χριστίνα Μήτσκα, εμφανώς συγκινημένη μίλησε στο Πρωινό.

«Το μωρό μου είναι δύο μηνών. Δυστυχώς θρηνούμε ακόμη για την Ιφιγένεια και δεν θα σταματήσουμε να θρηνούμε. Ως οικογένεια αυτό που ζητάμε είναι να τιμωρηθούν όλοι για να δικαιωθεί η ψυχή της Ιφιγένειας, να ηρεμήσει… Το κενό της δεν το καλύπτει τίποτα δυστυχώς… Θα τη θυμόμαστε…» είπε πολύ συγκινημένη

«Η Ιφιγένεια ήταν το πιο γλυκό χαμόγελο των Γιαννιτσών. Είχαμε έναν χρόνο διαφορά. Έχω ακόμα έναν αδελφό. Για το δυστύχημα μάθαμε από τον αδελφό του συντρόφου της Ιφιγένειας μία ώρα μετά. Μας είπε ότι το τρένο που βρίσκονταν η Ιφιγένεια και ο σύντροφός της εκτροχιάστηκαν, ότι έμαθε τα νέα για τον αδελφό του, αλλά για την Ιφιγένεια δεν ήξερε και την ψάχνουν» πρόσθεσε η νεαρή κοπέλα, αποκαλύπτοντας ότι έμαθαν για τον θάνατό της τρεις ημέρες μετά.

«Η ζωή μας δεν έχει αλλάξει, πονάει πολύ. Το μόνο που μας δίνει χαμόγελο είναι η μπέμπα, την οποία θα βαφτίσουμε Ιφιγένεια» δήλωσε η Χριστίνα Μήτσκα, η οποία τόνισε ότι τα χρήματα που θα δοθούν ως αποζημίωση δεν φέρνουν πίσω την αδελφή της.