Τα δισέγγονά της αποχαρετούν την Ελισάβετ: Στην κηδεία ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ - Απών ο άτακτος Λούις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ θα πουν το τελευταίο αντίο στη βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς όπως έγινε γνωστό θα συμμετάσχουν στην πομπή για την κηδεία της προγιαγιάς τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι τα δύο αδέρφια είχαν ιδιαίτερη αγάπη στη βασίλισσα Ελισάβετ και την αποκαλούσαν «Gan Gan».

Αντίθετα ο μικρότερος γιος του Ουίλιαμ και της Κέιτ, ο 4,5 ετών πρίγκιπας Λιούς, αποφασίστηκε να μην παραβρεθεί στο γεγονός, όχι μόνο λόγω της ηλικίας του, αλλά και λόγω του σκανδαλιάρικου χαρακτήρα του. Ο μικρούλης συχνά πυκνά γίνεται θέμα στα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, με τους μορφασμούς του και τις αταξίες του σε επίσημες τελετές. Έτσι κρίθηκε ότι ένα τόσο μικρό παιδί, δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει ο αυστηρό πρωτόκολλο της κηδείας.


Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα φέρουν τον 9χρονο Τζορτζ και την 7χρονη Σάρλοτ, να λάβουν μέρος στην πομπή για την κηδεία, με πηγές, που επικαλείται η «Daily Mail», να κάνουν λόγο για «συλλογική οικογενειακή απόφαση» να γίνουν οι νεότεροι που πιστεύεται ότι θα αναλάβουν ποτέ κεντρικό ρόλο σε μια τόσο σημαντική περίσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δύο αδέρφια είχαν δώσει το «παρών» και στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου, του προπάππου τους, πέρυσι.

Ο 9χρονος Τζορτζ και η 7χρονη Σάρλοτ θα περπατήσουν δίπλα στους γονείς τους και θα τους ακολουθούν ο θείος τους, πρίγκιπας Χάρι, με τη σύζυγό του Μέγκαν Μάρκλ, καθώς και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Τα δύο αδέρφια αναμένεται να δώσουν το «παρών» και στην ιδιωτική τελετή που θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο παλάτι του Ουίνδσορ. εεγο

 

O... άτακτος πρίγκιπας Λούις έκλεψε την παράσταση στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ