Σύνοδος Ήλιου - Δία στο ζώδιο των Iχθύων: Μια από τις πιο τυχερές όψεις!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η σύνοδος, δηλαδή η ταυτόχρονη παρουσία στο ίδιο ζώδιο ή ακόμη καλύτερα στις ίδιες μοίρες του ζωδίου, του Ήλιου με τον πλανήτη Δία είναι μια από τις πιο τυχερές όψεις που μπορούμε να συναντήσουμε σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο και συμβαίνει αυτές τις ημέρες στο ζώδιο των Ιχθύων.

από την Γιώτα Ανδρεάδου


Αναμφίβολα, είναι ένα έξτρα άγγιγμα της θέας τύχης. Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί με αυτή την όψη, καθώς και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα, αυτές τις ημέρες που διανύουμε, σίγουρα σε κάποιον ή κάποιους τομείς της ζωής τους, κερδίζουν έδαφος σε σχέση με όλους τους άλλους. Η παρουσία μιας τέτοιας συνόδου στο γενέθλιο ωροσκόπιο, μάς χαρίζει αισιοδοξία, τύχη, χαρά, αυτοπεποίθηση, καλή πίστη, γενναιοδωρία! Είναι μια καλή νεράιδα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας! Ζητάμε και παίρνουμε, τόσο απλά! Δεν υπάρχει κόπος! Τα πράγματα ρέουν φυσικά! (Εκτός και αν υπάρχει και ένας έντονος Κρόνος στον γενέθλιο χάρτη). Οι άνθρωποι αυτοί, ελπίζουν και πιστεύουν πάντα σε ένα καλύτερο αύριο και ακριβώς επειδή το πιστεύουν, τελικά το βιώνουν! Σχετικά νωρίς στην ζωή τους, συνήθως πριν την ηλικία των τριάντα, κάτι το οποίο ποθούν έντονα, συμβαίνει! Μία από τις παγίδες αυτής της όψης είναι η επιπολαιότητα και το ότι μπορεί εύκολα να επαναπαυόμαστε στην καλή μας τύχη και να μην δουλεύουμε αρκετά για τους στόχους μας. Έχουμε δηλαδή την ελπίδα πως όλα θα κυλήσουν καλώς, χωρίς όμως την δική μας συμμετοχή. Και πάλι όμως, με κάποιο τρόπο, τα πράγματα έρχονται έτσι και οι καταστάσεις τελικά λειτουργούν υπέρ τους χωρίς κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια! Το θαύμα, απλά έρχεται! Κάτι για το οποίο κάποιος άλλος μπορεί να προσπαθεί χρόνια και να μην το καταφέρνει, στους ανθρώπους αυτούς μπορεί απλά να τους χαριστεί! Σαφώς, όπως όλοι μας, έτσι και αυτοί αντιμετωπίζουν προκλήσεις και δυσκολίες στην ζωή τους. Δεν σημαίνει πως έχουν την τέλεια ζωή ή τις πιο βολικές συνθήκες.

Έχουν όμως, ένα χέρι βοηθείας στα δύσκολα, ακόμη και αν αυτό το χέρι είναι απλά η θετική τους στάση απέναντι στα πράγματα και ο αισιόδοξος ψυχισμός. Γιατί ακόμη και στις πιο ζοφερές στιγμές, όταν στο γενέθλιο ωροσκόπιο υπάρχει μία τέτοια σύνοδος, θα ψάχνουμε πάντα να βρούμε τα θετικά στοιχεία και το κρυμμένο «μάθημα» που έχουμε να πάρουμε. Κοιτάμε πάντα προς το φως! Για την σύνοδο Ήλιου – Δία, συνήθως, δεν υπάρχουν δυσκολίες. Τα πάντα είναι απλά ευκαιρίες για εξέλιξη! Πιστεύουν με βεβαιότητα πως όλα γίνονται για κάποιον λόγο, έχουν εμπιστοσύνη σε μία «ανώτερη σοφία» και ξέρουν πως στο τέλος όλα θα πάνε καλά! Αν όχι, τότε δεν είναι το τέλος για αυτούς!

Και επειδή η σύνοδος αυτή γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων, τονίζονται και όλα τα στοιχεία του ζωδίου αυτού. Δηλαδή, στην ατμόσφαιρα των ημερών υπάρχει έντονο συναίσθημα, ρομαντισμός, δυνατή διαίσθηση, φαντασία, ιδεαλισμός, συγχώρεση, εσωτερικότητα, όνειρα, μη γήινες ιδέες, πιστεύουμε στα παραμύθια, ανάγκη να δημιουργήσουμε έναν άλλο καλύτερο κόσμο!

H αστρολόγος Γιώτα Ανδρεάδου

Γιώτα Ανδρεάδου

Αστρολόγος

Mail: panagiotaa4@gmail.com

Viber: 0049 1794969019