Σύλβια Δεληκούρα στο Μαμά-δες: Πως έχασε τα 27 κιλά της εγκυμοσύνης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Η ηθοποιός Σύλβια Δεληκούρα είναι μια χαρούμενη, αυθόρμητη υπέροχη μαμά που μίλησε στην εκπομπή Μαμά-δες και την Ζωή Κρονάκη για τα κιλά της εγκυμοσύνης και πως την στήριξε ο σύζυγος της στις δύσκολες στιγμές της.

Αρχικά αναφέρθηκε στον γιο της λέγοντας πως λόγω καραντίνας είναι κολλημένος πάνω της. "Είναι μέσα τα παιδιά, δεν βρίσκεται με φίλους δεν παίζει με άλλα παιδιά, οπότε εγώ τώρα πια είμαι μαμά για όλα. Ο Ορφέας είναι το παιδάκι που ξεγελάει τους ανθρώπους που θέλουν να γίνουν γονείς. Έξω είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί που με ακούει. Στο σπίτι ξεδιπλώνει όλο τα ταλέντα του".

Η Σύλβια παραδέχθηκε ότι είναι μια μαμά που παρεμβαίνει πολύ στα πράγματα και εξήγησε: "Ως μαμά εγώ κάνω πολλά λάθη, καθημερινά προσπαθώ να μαθαίνω για να μην τα ξανακάνω  διότι θέλω το παιδί μου να είναι ευτυχισμένο και με ισορροπία, όταν μεγαλώσει. Όταν υπάρχει ένταση μέσα στο σπίτι, προσπαθούμε να μην φωνάξουμε μπροστά στον Ορφέα. Θυμώνω αν θα του μιλήσει άσχημα στο γιο μου, ακόμα κι  άλλο παιδάκι. Δεν μου αρέσει καθόλου. Έχω μιλήσει σε μαμά και της είπα να το μαζέψει λίγο όλο αυτό. Με όρια Δεν θέλω να μου το στενοχωρούν".

"Έλεγα ότι δεν θα γίνω ποτέ μαμά"

Ποτέ μην λες ποτέ, λέει το γνωμικό και επιβεβαιώνεται στη ζωή της όμορφης ηθοποιού. "Έλεγα ότι δεν θα γίνω ποτέ μαμά, δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι θα κάνω οικογένεια. Ήρθε αυτός ο άνθρωπος που με γέμισε ασφάλεια, δεν εννοώ οικονομική, αλλά ότι θα πάρω τηλέφωνο και θα είναι εκεί θα είναι κοντά μου, θα είναι καλός μπαμπάς. Και ξαφνικά ήρθε ο Ορφέας και δεν το συζητήσαμε καν αν θα τον κρατήσουμε. Ήρθε για να μείνει και να μας αλλάξει τη ζωή. Με τον Δημήτρη ήμασταν 6-7 μήνες μαζί, ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που λες τώρα θα κάνω οικογένεια; Ήταν πολύ γρήγορο. Αλλά κατάλαβα ότι αυτός είναι ο άνθρωπος μου κι εγώ είμαι ο δικός του".

"Τα πολλά κιλά της εγκυμοσύνης με άγχωσαν"

Κάτι που αγχώνει όλες σχεδόν τις εγκυμονούσες είναι τα κιλά και πως θα φύγουν. Αυτό το πέρασ και η Σύλβια. "Είχα πάρει πάρα πολλά κιλά, είχα πάρει 27, επειδή είχα μάθει και τον εαυτό μου πάντα αδύνατο, έπαθα σοκ μεγάλο με όλη αυτή την αλλαγή στο σώμα μου . δυσκολεύτηκα πολύ να τα χάσω έκανα τρία χρόνια να τα χάσω.  Και τώρα με την καραντίνα έχω ξαναπάρει τον μισά. Αγχώθηκα πάρα πολύ. Δεν αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, διότι έλεγα έχω ένα παιδί που μεγαλώνει. Όταν γέννησα κι είδα ότι δεν φεύγουν εύκολα θήλαζα και σχεδόν ένα χρόνο. Έβλεπα την κοιλιά  κι είχα τρελαθεί. Είχα ανασφάλεια θα αρέσω στον άνδρα μου τώρα; Δεν μου άρεσε η εικόνα μου και σκεφτόμουν θα ήθελα πολύ΄να είμαι μια μαμά όμορφη . Κι ήμουν ένα γιουβαρλάκι" λέει γελώντας.

Στη συνέχεια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν ως ζευγάρι μετά τον ερχομό του παιδιού και ομολόγησε ότι έφταιγε η ίδια. "Η σχέση μου με τον Δημήτρη άλλαξε μετά το παιδί, γιατί ήθελα να είμαι με τον Ορφέα, δεν ήθελα να είμαι και με τον άνδρα μου και με το παιδί. Δεν με ενδιέφερε να είμαι με τον σύντροφό μου. Δεν ήθελα να είμαι με τον Δημήτρη, κι εκεί έκανα ένα λάθος. Κι εκεί ήρθε το πρόβλημά μας με τον Δημήτρη, αλλά το βρήκαμε ευτυχώς, το λύσαμε".

"Κάθε μαμά μπορεί να είναι και sexy"

Η Σύλβια θεωρεί ότι κάθε γυναίκα μπορεί να έχει πολλούς ρόλους. "Είμαι γυναίκα, σύντροφος, σύζυγος, φίλη, μαμά, είμαι όλα. Κάθε γυναίκα θέλει να έχει το σέξι. Ο Δημήτρης άλλωστε με γνώρισε έτσι".

Θέλει η οικογένεια της να μείνει δεμένη. "Το διαζύγιο των γονιών μου με επηρέασε. Δεν θέλω να χαλάσει η οικογένεια μου. Βέβαια επειδή έχω δει πολλές φίλες μου να χωρίζουν, δεν μπορείς να είσαι σ' ένα γάμο δυστυχισμένος, γιατί το παιδί το παίρνει αυτό, οπότε είναι καλύτερο να είναι δύο καλοί γονείς. Εμένα ενώ χώρισαν οι γονείς μου, αλλά ήταν δύο πολύ καλοί γονείς. Είναι φίλοι και δεν έχουν τσακωθεί ποτέ. Κι έχω κι έναν πολύ καλό πατριό, που με τη μαμά μου μ' έχουν χαρίσει έναν υπέροχο αδελφό. Είμαστε μια όμορφη οικογένεια".

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.