Σοκ στην Κύπρο: Ίχνη κοκαΐνης σε 5χρονο – Συνελήφθη ο πατέρας, αναζητείται η μητέρα

Δημοσιεύθηκε στις

Δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι γονείς. Ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται 45χρονος πατέρας, ο οποίος συνελήφθη , καθώς ύστερα από εργαστηριακό έλεγχο, βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε 5χρονο παιδί του.

Συγκεκριμένα, το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει υπόθεση κατοχής, χρήσης, προμήθειας ελεγχόμενου φαρμάκου τάξεως Α και κακομεταχείριση παιδιού κάτω των 16, με ύποπτο 45χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη στις 25/5 και τέθηκε υπό κράτηση.


Συγκεκριμένα τη σύλληψη ακολούθησε πληροφορία που δόθηκε στο ΤΑΕ (Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων) Λεμεσού ότι στις 21/5 ζεύγος αλλοδαπών ζήτησε από συγκεκριμένο χημείο στην Λεμεσό όπως εξεταστούν τα ανήλικα τέκνα τους ηλικίας 5 ετών σε εργαστηριακή εξέταση για ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με το sigmalive, από την εργαστηριακή εξέταση διαπιστώθηκε ότι το ένα ανήλικο τέκνο τους ήταν θετικό σε κοκαΐνη και το Χημείο ενημέρωσε σχετικά τους γονείς και τους προέτρεψε να προβούν σε καταγγελία στην Αστυνομία πράγμα που μέχρι τις 24/5 δεν έπραξαν.

Η Διεύθυνση του Χημέιου ενημέρωσε την Αστυνομία η οποία και συνέλαβε τον πατέρα. Παράλληλα, εναντίον της επίσης αλλοδαπής μητέρας εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.