Σκυλιά κατασπάραξαν μητέρα δύο παιδιών στην αυλή του σπιτιού της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ασύλληπτη τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με μία 50χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, να αφήνει την τελευταία της πνοή στην αυλή του σπιτιού της από επίθεση τριών σκυλιών.

Τα σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν από το διπλανό σπίτι που έμεναν και βρέθηκαν απέναντι από την 50χρονη, η οποία δεν κατάφερε να ξεφύγει. Τα ζώα της επιτέθηκαν και την έριξαν στο έδαφος. Συνέχισαν να την δαγκώνουν, μέχρι τη στιγμή που το θύμα ξεψύχησε. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση την ώρα που βγήκε για λίγο στην αυλή της.


Ο ιδιοκτήτης των σκύλων που έμενε στο διπλανό σπίτι συνελήφθη και δηλώνει σοκαρισμένος. Αναμένεται να περιγράψει τα γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία, με την τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, να παραμένει ανάστατη. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στον τόπο της τραγωδίας, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν την 50χρονη. Ειδοποίησαν την αστυνομία και έφυγαν χωρίς να μετακινήσουν τη σορό της άτυχης μητέρας.

Όλα δείχνουν πως η 50χρονη μητέρα στάθηκε το μεσημέρι διπλά άτυχη. Όχι μόνο τα σκυλιά κατάφεραν να πηδήξουν και να μπουν στην αυλή του σπιτιού της, αλλά την ώρα εκείνη, έτυχε η ίδια να βγει για να πετάξει κάτι. Εκείνα τα κρίσιμα δευτερόλεπτα, ήταν μόνη και αβοήθητη απέναντι στα σκυλιά.