Σίσσυ Φειδά: «Η κόρη μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες και ξαφνιάστηκα»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε η Σίσσυ Φειδά. Η γνώστη interior designer μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δυναμική της παρουσία στην δουλειά και την οικογένειά της, για την κόρη της Διώνη και τον ρόλο της ως μητέρα.

«Για να φέρω τις ισορροπίες θέλει οργάνωση, υπομονή και αντοχές. Έχω αρκετή υπομονή αλλά πολλές φορές εξαντλείται, είμαι πολύ κακή όταν εκρήγνυμαι. Μπορεί με τα λόγια τον άλλον, χωρίς να τον βρίσω, να τον “γονατίσω”. Είμαι πολύ σκληρή και απαιτητική», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.


Για την κόρη της Διώνη και πως άλλαξε η ζωή της αναλαμβάνοντας τον ρόλο της σαν μητέρα, ανέφερε: «Η ζωή μου άλλαξε με τη Διώνη και η ανάγκη μου είναι να είμαι μαζί της. Το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινα μακριά της είναι πολύ πρόσφατα όταν ήμουν 10 μέρες στο νοσοκομείο. Δεν έχω χάσει κάτι από αυτή τη πλευρά».

Επίσης μίλησε για την πληροφόρηση των μικρών παιδιών σε φλέγοντα κοινωνικά θέματα, τι είπε: «Υπάρχει τόσο έντονη πληροφόρηση κοινωνική και όχι μόνο στο σχολείο. Πρόσφατα μου είπε ότι στο σχολείο έμαθαν για τις διαφορετικές οικογένειες. Για πλούσιες ή φτωχές οικογένειες, για οικογένειες με δυο μπαμπάδες, ή δυο μαμάδες. Ξαφνιάστηκα γιατί δεν ήμουν προετοιμασμένη.

Όταν το παιδί σου λέει “μαμά, ξέρεις ότι τα αγόρια μπορούν να γίνουν κορίτσια και το αντίθετο;”, πρέπει να του μιλήσω σε βάθος και ούτε εγώ δεν έχω τη γνώση να του το εξηγήσω σωστά. Πρέπει να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, το σχολείο έχει τη γνώση και τα εργαλεία. Θέλει όμως προσοχή γιατί ένα λάθος μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τον γονιό και να προβληματίσει το παιδί. Το οποίο παιδί δεν είναι έτοιμο να φτάσει σε πιο βαθύ στάδιο».

Για τη διαφορά ηλικίας με τον σύζυγό της, σχολίασε: «Όλα είναι μέσα στη ζωή. Όταν είπαν για εμένα για τη διαφορά ηλικίας, με ενόχλησε γιατί δεν είχα ανάλογες σχέσεις πριν».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anastasia Feida (@sissyfeida)