Σε σοβαρή κατάσταση ο 5χρονος που τραυματίστηκε σε πίστα motorcross - Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 5χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες  σε πίστα motorcross στο νομό Ιωαννίνων. Άμεσα στήθηκε μεγάλη επιχείρηση από ΕΚΑΒ και Αστυνομία για να σωθεί ο μικρός, ο οποίος διατηρούσε τις ασιθήσεις του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε αρχικά σοβαρά τραυματισμένο, στο νοσοκομείο Φιλιατών. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στα Γιάννινα και στο νοσοκομείο Χατζηκώστα, το οποίο εφημέρευε.


Άμεσα κινήθηκε ασθενοφόρο και με την παρουσία δύο γιατρών ξεκίνησε η διακομιδή. Φτάνοντας στα Γιάννινα και στην έξοδο της Εγνατίας ανέμενε περιπολικό της Άμεσης Δράσης ώστε να συνδράμει και να διευκολύνει την γρήγορη κίνησή του μέχρι το νοσοκομείο.

Γιατροί και χειρουργείο είχαν τεθεί ήδη σε ετοιμότητα. Το παιδί φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα στον θώρακα.

Οι ακριβείς συνθήκες τραυματισμού του είναι συγκεχυμένες και διερευνώνται. Κάποιες αναφέρουν ότι ο 5χρονος βρισκόταν σε μηχανή (μοτοκρος) με συγγενικό του πρόσωπο, ενώ άλλες ότι επέβαινε μόνος σε ειδικό μηχανάκι motorcross για παιδιά.

Η διακομιδή του στο νοσοκομείο

Πηγή: epiruspost