Samantha Hoopes: το γνωστό μοντέλο ποζάρει στο Sports Illustrated δείχνοντας το σώμα της μετά τη γέννα! (φωτο)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

 

Οι άνθρωποι κουβαλάμε μέσα μας κόσμους ολόκληρους και αν το θελήσουμε στις κατάλληλες συνθήκες που εμείς θα επιλέξουμε μπορούν να φανερωθούν, μπορούν να λάμψουν και να μας εκφράζουν με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Όποιος δεν μπορεί να δεχτεί ότι οι άνθρωποι αλλάζουμε, διαμορφωνόμαστε και εξελισσόμαστε τότε δεν μπορεί να δεχτεί την ίδια τη ζωή, επιλέγει να αγνοεί τις μορφές επανάστασης που διαθέτουμε. Η αλλαγή λοιπόν είναι μια μορφή επανάστασης και η Samantha Hoopes μας το αποδεικνύει με τον πιο υπέροχο τρόπο.


από τη Βέρα Πάρδου

Γίνεται το εξώφυλλο του πολύ γνωστού περιοδικού Sports Illustrated που φημίζεται για τις sexy φωτογραφίσεις του αφήνοντας μας άφωνους. Αυτή τη φορά όμως όχι από το αγαλμάτινο κορμί της καθώς αυτό έχει ήδη συμβεί 6 φορές στο παρελθόν που φόρεσε το μαγιό της. Τώρα θαυμάζουμε τη γυναίκα σε μια άλλη της ολότητα, μια αυθεντική ομορφιά που διαδέχτηκε τη φυσική της παρουσία που είχαμε συνηθίσει να αντικρίζουμε. Μια μητέρα πλέον με τις ραγάδες της, τη χαλάρωση του δέρματος της και δύο μάτια που σε κοιτούν και γεμίζεις ελπίδα. ελπίδα ότι η γυναίκα δεν σταματάει ποτέ να είναι γοητευτική, απλώς επιλέγει εκείνη πλέον το είδος της γοητείας της και πως θα το προβάλλει.

https://www.instagram.com/p/B_FwaZhjMnL/

Μόλις 4 μήνες μετά τη γέννα ποζάρει με το μαγιό της και χρειάζεται να παραδεχτεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, το άγχος της αλλά και τον χρόνο που διέθεσε στον εαυτό της προκειμένου να αποδεχτεί τις αλλαγές και να τις αγκαλιάσει. Η 29χρονη εξομολογήθηκε στην Page Six των New York Times ότι ένιωθε σαν να βρίσκεται μπροστά από την κάμερα για πρώτη φόρα και είχε ανάγκη από κάποια επιπλέον κλικ ώστε να ανακτήσει την αυτοπεποίθηση της και να μπορέσει να ποζάρει αναδεικνύοντας τις καμπύλες της και το αλλαγμένο της σώμα. Δήλωσε πως στην αρχή η αποδοχή της καινούριας συνθήκης ήταν αδιανόητη και δεν ένιωθε πλέον όμορφη. Σε εκείνο το σημείο όμως είναι που συνέβη η επανάσταση καθώς τώρα βρήκε μια πρωτόγνωρη αυτοπεποίθηση που δεν είχε αισθανθεί ξανά στη ζωή της και ήταν εκεί κάθε φορά που κοίταζε τον γιο της στα μάτια.

Για αυτό στην εν λόγω φωτογράφιση παρόλο που πρόεκυψαν και μερικές τεχνικές δυσκολίες, το μοντέλο περιγράφει την εμπειρία της ως βαθιά απελευθερωτική. "Δεν με ενδιαφέρουν πράγματα που με ένοιαζαν στα 22 μου. Οι ραγάδες, τα σημάδια μου, η χαλάρωση είναι οι κατακτήσεις μου, κατακτήσεις που έρχονται μαζί με τη γέννηση ενός μωρού". Αυτές οι δηλώσεις όταν προέρχονται από γυναίκες που βρίσκονται βαθιά μέσα στη βιομηχανία της μόδας είναι τρομερά ανακουφιστικές. Μπορούν να μοιάζουν με ένα χέρι που θα πιάσει το δικό μας και θα μας δώσει ώθηση και στήριξη για να κάνουμε το επόμενο βήμα. Μια ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με τον εαυτό της μητέρα μεγαλώνει αντίστοιχα παιδιά για αυτό δεν έχει σημασία ο χρόνος που θα χρειαστούμε, αρκεί να γίνει το βήμα.

Η Samantha απενοχοποιεί την αλλαγή, ναι, έδινε σημασία στον κόσμο, στα πάρτι και τα ρούχα που θα φορέσει εκεί, με ποιον θα μιλήσει και που θα κυκλοφορήσει την επόμενη φορά. Αυτές όμως οι επιλογές δεν πρέπει να είναι κατακριτέες, το αντίθετο μάλιστα. Δεν υιοθετούμε όλοι το ίδιο στυλ ζωής, το σημαντικό είναι τι θεωρείται λειτουργικό για τον εαυτό μας και κανένας άλλος δεν οφείλει να έχει γνώμη σε αυτό. Ας διαλέγουμε τι λειτουργεί για εμάς και ας επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να αλλάζουν. Ας επαναστατήσουμε αποδεχόμενοι τις κατακτήσεις μας.