Ποινική δίωξη και κατά όσων πλήρωσαν τον 53χρορνο για να βιάσουν την 12χρονη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον 53χρονο καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.

Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως "πελάτης" του, αλλά και "κάθε άλλον υπεύθυνο" που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.


Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ'εξακολούθηση.

Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

Ο 53χρονος που εξέδιδε την 12χρονη είχε φτιάξει ειδικό προφίλ σε εφαρμογή γνωριμιών

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τις ημέρες και τα έργα του 53χρονου παιδόφιλου βιαστή του Κολωνού, προκύπτουν από την έρευνα των αρχών. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, ο διεστραμμένος επιχειρηματίας, είχε φτιάξει ειδικό προφίλ για τη 12χρονη στην εφαρμογή blindchat.gr, και το τελευταίο διαστημα για να πείθει τους πελάτες και να τσεπώνει περισσότερα χρήματα, έβαζε την μικρή να συνομιλεί με αυτούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναλύσεις τα επιβεβαιωμένα ραντεβού τα οποία έκλεισε το κοριτσάκι είναι περισσότερα από 100, τους τελευταίους 4 μήνες. Δηλαδή, στη μικρή ασελγούσε τουλάχιστον ένας άνδρας καθημερινά. Το απιστευτο ομως είναι οτι και πρόσωπο κοντά στη μικρη γνώριζε τι συνέβαινε και συναινούσε. Ο 43χρονος δε, που συνελήφθη ηταν ένας απο τους βιαστές της και καταχωρημένος στο κινητό της ως «πελάτης».