«Με τον πατέρα του στη Νορβηγία» ο 6χρονος που απήχθη από την Κηφισιά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Στη Νορβηγία φαίνεται πως βρίσκεται ο 6χρονος Πέντερσεν Ράινερ Τζέισον που άρπαξε άγνωστος με κουκούλα χθες από σπίτι στην Κηφισιά.

Όπως δήλωσε στον skai.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος, άνδρας που δήλωσε δικηγόρος του πατέρα επικοινώνησε με το Χαμόγελο του Παιδιού και δήλωσε ότι το παιδί βρίσκεται ασφαλές στη Νορβηγία.

Ο ίδιος ζήτησε να τερματιστεί το amber alert για τον εντοπισμό του 6χρονου, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απαντά ότι κάτι τέτοιο γίνεται μόνο μετά από εντολή εισαγγελέα.

«Επικοινώνησε μαζί μας δικηγόρος από την πλευρά του πατέρα, μας ενημέρωσε ότι το παιδί είναι στη Νορβηγία, ασφαλές. Μας ζήτησε να κατεβάσουμε το amber alert και απαντήσαμε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με εισαγγελική εντολή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννόπουλος στο skai.gr.

Το e-mail από τη Νορβηγία στην Ελληνίδα δικηγόρο του πατέρα

Ε-mail δέχθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του skai και η Ελληνίδα δικηγόρος του πατέρα από Νορβηγό συνάδελφό της, στο οποίο επίσης αναφέρεται ότι το παιδί βρίσκεται στη Νορβηγία και χαίρει άκρας υγείας.

Η ίδια ενημέρωσε το Χαμόγελο του Παιδιού και την αστυνομία για αυτή την εξέλιξη. Αντίστοιχο email φέρεται να έλαβε και ο δικηγόρος της μητέρας.