Πιστοποιημένα προγράμματα πρώτων βοηθειών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για οργανισμούς, επιχειρήσεις και απλούς πολίτες

H MEDIC FIRST AID (M.F.A.) είναι  ένας παγκόσμια αναγνωρισμένος οργανισμός που παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών σε κάθε επαγγελματικό χώρο αλλά και στο ευρύ κοινό από το 1978.


Πρωταρχικός στόχος είναι να καλυφτούν οι ανάγκες των εκπαιδευομένων με τις ποιο αποτελεσματικές και σύγχρονες μεθόδους.

Για τον σκοπό αυτό, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου χρησιμοποιούνται: power point, video, προπλάσματα για την πρακτική εκπαίδευση, γάντια και ατομική μάσκα εμφυσήσεων, έντυπο υλικό.

Τα προγράμματα  MEDIC FIRST AID διδάσκονται σε πάνω από 90 χώρες και σε 14 διαφορετικές γλώσσες. Έτσι και τώρα εδώ στην Ελλάδα, σαν αντιπρόσωποι-εκπαιδευτές του προγράμματος MEDIC FIRST AID, αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση ατόμων ή ομάδων με κύκλους εκπαίδευσης προσαρμοσμένους στις ανάγκες των εκπαιδευόμενων.

Όλα τα προγράμματα παρέχουν Πιστοποιητικό Διασώστη  Ευρωπαϊκής  αναγνώρισης και wallet card.

Τα σεμινάρια MEDIC FIRST AID είναι δυνατό να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα κατάρτισης των εργαζομένων του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45% έως και 80%

Τα σεμινάρια της MEDIC FIRST AID, απευθύνονται σε επιχειρήσεις, οργανισμούς & βιομηχανίες, επαγγελματικούς χώρους  που ασχολούνται με παιδιά και με την τρίτη ηλικία  αλλά και σε μεμονωμένους επαγγελματίες/εργαζομένους και απλούς πολίτες.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν  στις 21 Απριλίου και στις 12 Μαίου στους Αμπελόκηπους.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο www.empfirstaid.gr