Πέγκυ Ζήνα: Δεν ήθελα να μεγαλώσουν την κόρη μου γιαγιάδες και νταντάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Πέγκυ Ζήνα είναι μια τραγουδίστρια που αποφεύγει τις πολλές συνεντεύξεις. Με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα και την κόρη τους Ηλέκτρα ζουν μια όμορφη οικογενειακή ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σήμερα όμως, μίλησε στη Τζένη Θεωνά και την εκπομπή Μαμά-δες, για την μοναχοκόρη της και το πως είναι ως μαμά, για τον σύζυγο της, αλλά και για την μεγάλη καριέρα της.


Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις δυσκολίες του επαγγέλματός της και αποκάλυψε ότι παλαιότερα ήταν μία δουλειά που θεωρούσε παράδειγμα προς αποφυγή.

Στην πορεία της δεν υπήρξε ανταγωνιστική απέναντι στους συναδέλφους της. «Δεν υπήρξα φιλόδοξη, δεν ήταν το όνειρό μου να φτάσω σε μία κορυφή που θα έχω τους συναδέλφους μου από κάτω. Δεν ήμουν ανταγωνιστική, ούτε κατάλαβα ποτέ πώς μπορώ να είμαι ανταγωνιστική με μία τραγουδίστρια προηγούμενης γενιάς, μου το απαγορεύω, προηγείται».

Στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία με τον σύζυγό της και τη στιγμή που αποφάσισε να τη μανατζάρει στην καριέρα της. «Ευτυχώς γνώρισα τον Γιώργο νωρίς πριν από 26 χρόνια.

«Ξεκινήσαμε μία σχέση πολύ έντονη, συζήσαμε γρήγορα και μετά από τεσσεράμισι χρόνια ήρθε και είπε “μέχρι εδώ είναι, δεν γνωρίζεις τη λέξη διεκδικώ, δεν γνωρίζεις τη φράση ξέρω τι αξίζω, οπότε άσε κάποιον άλλο να σου πάει το ταλέντο σου εκεί που πρέπει. Όταν τσακωνόμαστε μου το κοπανάει “έχω δώσει όλη μου τη ζωή για σένα”».

«Δεν μου ήταν πάντα ευχάριστο, είναι δύσκολη η ισορροπία να ξέρεις πότε τσακώνεσαι με τον άνδρα σου και πότε με τον μάνατζέρ σου. Είναι δύσκολο να μην κουβαλάς τη δουλειά στο σπίτι» συμπλήρωσε.

«Με συγκινεί που εκείνος έχει περισσότερα όνειρα από εμένα για εμένα. Εδώ και πολλά χρόνια εγώ αισθάνομαι καλυμμένη επαγγελματικά, εκείνος μου είπε ότι “ακόμα δεν έχεις ζήσει τίποτα από τις κορυφές που σου αξίζει”».

Μιλώντας για τη διαφορά ηλικίας τους σημείωσε ότι «δεν είναι τυχαίο που έχασα τον μπαμπά μου στα 15 και αναζήτησα χωρίς να το καταλάβω έναν μεγαλύτερο σύντροφο. Και προφανώς και εκείνος έχει δει σε εμένα ενεργειακά τη μεγάλη του κόρη. Αυτό το στοιχείο της προστασίας υπάρχει».

Η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως ήταν επιλογή της να κάνει έναν ανοιχτό γάμο και όχι να έχει μόνο συγγενείς δίπλα της στον γάμο της καθώς με πολλούς εξ αυτών δεν είναι πολύ δεμένη.

«Τους θαυμαστές μου τους θεωρώ πιο κοντά σε μένα από κάποιους συγγενείς μου» τόνισε.

Η κόρη τους ήρθε στον κόσμο ύστερα από 15 χρόνια σχέσης. «Δεν ήθελα να κάνω ένα παιδί που θα το μεγάλωναν οι γιαγιάδες και οι νταντάδες, που να δουλεύω εγώ πέντε ημέρες την εβδομάδα. Όταν τα κέντρα, μετά την κρίση,  άρχισαν να δουλεύουν 2 μέρες, θεώρησα ότι είναι μια πολύ σωστή μαμά, μια δουλεύει μόνο δύο ημέρες. Ήθελα να αφιερωθώ πια εκεί. Συνήθως οι τραγουδίστριες που γίνονται μαμάδες, εξαφανίζονται. Είναι δύσκολο να επανέλθουν μετά. Είναι άδικο αυτό που συμβαίνει στις μανούλες, στις εργαζόμενες. Το έφαγα λοιπόν, αυτό, ενώ όλα έγιναν στην πολύ σωστή στιγμή για εμένα, στα 35. Όταν θέλησα να κάνω παιδί, άρχισα να το σκέφτομαι πολύ έντονα στα 34 και στα 35 ήρθε. Ο Δημήτρης Μητροπάνος ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη μπυ. Αυτός ο άνθρωπος ήταν άγγελος στη ζωή μου! Άνοιξαν όλες οι πόρτες διάπλατα» είπε.

Μιλώντας για την κόρη της σημείωσε: «Δεν θυμάμαι πως ήταν η ζωή μου πριν την Ηλέκτρα. Ήταν σαν να ξεκίνησε η ουσιαστική ζωή μου με την Ηλέκτρα. Ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να γίνω μαμά. Ευτυχώς δεν ήμουν από τις γυναίκες που δυσκολεύτηκα, αλλά θα το πάλευα στο τέρμα».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι τραγουδάει και χορεύει, αλλά έχει κατασταλάξει ότι θέλει να σπουδάσει μάρκετινγκ, από τα 11 έχει κατασταλάξει σε αυτό. «Οι συμπεριφορές έχουν γίνει λίγο αντιδραστικές, αλλά δεν δίνω πολύ σημασία. Μια αγαπημένη μου διαδικασία με τη μικρή είναι τα sleepover που κάνει... Προσφατα είχε εξι παιδιά... περνάω υπέροχα».