Παραμυθένιες οικολογικές πασχαλινές λαμπάδες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πολύχρωμες κορδέλες, ημιπολύτιμοι λίθοι και φυσικές πέτρες λάβας συνδυάζονται μοναδικά και φέτος στις λαμπάδες του letsgogreen.gr! Οι οικολογικές  λαμπάδες από ευωδιαστό φυσικό κερί μέλισσας, που αγαπήσατε και την περσινή χρονιά, βάζουν και φέτος τα γιορτινά τους, για να βγάλουν "ασπροπρόσωπους" όλους τους νονούς και τις νονές! Οι πρωτότυπες συνθέσεις, τα υπέροχα χρώματα, οι διαφορετικές υφές και το απίστευτο άρωμα του φυσικού κεριού, κάνουν τις λαμπάδες μας την καλύτερη επιλογή για μικρούς και μεγάλους!!

Δείτε κάποια από τα υπέροχα σχέδια:


Λαμπάδα precious candy green

Παραμυθένιες οικολογικές πασχαλινές λαμπάδες

 

Λαμπάδα precious candy butterfly pink

Λαμπάδα Precious candy pink

Παραμυθένιες οικολογικές πασχαλινές λαμπάδες

Λαμπάδες precious butterfly purple

Παραμυθένιες οικολογικές πασχαλινές λαμπάδες

Επίσης στο κατάστημά μπορείτε να βρείτε χειροποίητα πασχαλινά καλαθάκια από "πλεκτό κερί μέλισσας", τις μοναδικές αυτές παραδοσιακές κέρινες δημιουργίες, που συγκινούν με την "τέχνη" και την ευωδία τους!!!

Φτιαγμένα από καταξιωμένους Έλληνες κηροπλάστες, που με μεράκι και αγάπη υπηρετούν εδώ και πολλά χρόνια την μοναδική αυτή τέχνη των "πλεκτών κεριών"!! Τα καλαθάκια αυτά τα έδινε ο νονός στα παιδιά (κυρίως τα αγοράκια) για να βάζουν το κόκκινο αυγό τους το βράδυ της Ανάστασης!!

Πασχαλινά δωράκια και λαμπάδες "φιλικά" προς το περιβάλλον σε τιμές "φιλικές" προς όλους τους φίλους του letsgogreen.gr!!

Και αυτό το Πάσχα Οικο...λογικά μόνο στο letsgogreen.gr!!

www.letsgogreen.gr