Ο πολύτεκνος Ράιαν Ρέινολντς μοιράζεται την «πολύ σημαντική» γονική συμβουλή

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όταν κοιτάζεις την καριέρα του Ryan Reynolds, μπορεί να φαίνεται ότι είχε μόνο επιτυχίες. Φυσικά, όμως, αυτό δεν είναι ρεαλιστικό. Όπως κάθε άλλος άνθρωπος, είχε και αυτός αποτυχίες. Και σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για το πώς είναι ειλικρινής με τα παιδιά του για αυτό που αποκαλεί «απώλεια».

Ο Reynolds φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του Hugh Jackman για το εξώφυλλο του περιοδικού People. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο πρωταγωνιστής του Deadpool και του Wolverine μοιράστηκε μερικές συμβουλές γονέων που έλαβε από τον σκηνοθέτη των ταινιών της Marvel, οι οποίες τον «χτύπησαν» πραγματικά.


"Ο Shawn Levy μου είπε κάτι που μου έμεινε για πάντα, ότι οι άνθρωποι τείνουν να μιλούν μόνο για τις νίκες τους. Νομίζω όμως ότι είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά σου κυρίως να ξέρουν ότι χάνεις", εξήγησε ο Reynolds. "Δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Κάτι για το οποίο δούλεψες πολύ σκληρά και δεν πέτυχε. Νιώθεις ότι είπες κάτι ντροπιαστικό σήμερα, έκανες κάτι που δεν σου άρεσε. Είναι τόσο σημαντικό να το βλέπουν αυτό [τα παιδιά σας] και να μην ακούνε απλώς: «Ο μπαμπάς τα κατάφερε». Επειδή χάνεις πολύ περισσότερα από όσα κερδίζεις".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Και πρόσθεσε, «Μου έχει μείνει πραγματικά στο μυαλό».

Η αποδοχή της αποτυχίας βοηθά τα παιδιά να αναπτύξουν μια σειρά από βασικές δεξιότητες ζωής, όπως η ανθεκτικότητα, η ανάληψη κινδύνων, η νοοτροπία ανάπτυξης, η επίλυση προβλημάτων και η αυτοπεποίθηση.Αυτές οι δεξιότητες συμβάλλουν στη συνολική ευημερία και επιτυχία τους, τόσο σε ακαδημαϊκό επίπεδο όσο και σε άλλους τομείς της ζωής τους.Το μάθημα του Reynolds εδώ είναι ένα μάθημα για όλους μας.

Ο Reynolds είναι τώρα μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Blake Lively. τρεις κόρες τις Betty, James και Inez, καθώς και ένα τέταρτο μωρό, το όνομα και το φύλο του οποίου δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί δημόσια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Η συνέντευξη με τον Jackman έδωσε και στους δύο αστέρες του Χόλυγουντ, την ευκαιρία να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους σχετικά με το πώς είναι να είσαι A-list ηθοποιός, ενώ ισορροπείς τη φήμη και τα αυστηρά προγράμματα γυρισμάτων με την πατρότητα. Ο Jackman βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Reynolds για κάτι για το οποίο έχει μιλήσει ανοιχτά: την ψυχική του υγεία και πώς αυτή τον επηρέασε ως πατέρα.

«Ω, φίλε, ήσουν αρκετά ανοιχτός με τους αγώνες σου για το άγχος, για τους οποίους πραγματικά σε επικροτώ», είπε ο Jackman.«Θεωρείς ότι το να είσαι μπαμπάς το κάνει καλύτερο ή χειρότερο;».

Ο Ρέινολντς απάντησε: «Νομίζω ότι το κάνει καλύτερο, επειδή η εστίασή σου είναι λιγότερο στον εαυτό σου και περισσότερο στα παιδιά σου. Ξέρω ότι το ξέρεις κι εσύ αυτό".

Και συνέχισε: «Τώρα μου αρέσει που έχω άγχος. Γιατί όταν βλέπω τα παιδιά μου να βιώνουν κάτι από αυτό, το οποίο πιθανώς είναι γενετικό, ξέρω πώς να το αντιμετωπίσω με τρόπο που να είναι συμπονετικός, που να τους επιτρέπει να αισθάνονται ότι τα βλέπουν. Ξέρω ότι δεν μπορώ απλά να το διορθώσω. Και μπορώ να επικοινωνώ όλα αυτά τα πράγματα μαζί τους. Είμαι πάντα ευγνώμων γι' αυτό».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)