Ο 23χρονος Μπρούκλιν Μπέκαμ ανυπομονεί να γίνει μπαμπάς - Και θέλει πολλά παιδιά!

Δημοσιεύθηκε στις

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο πρωτότοκος γιος της Βικτώρια και του Ντέιβιντ, επιθυμεί να κάνει πολλά παιδιά!

Ο σταρ του «Cooking With Brooklyn» δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι είναι ανοιχτός στο να κάνει «10 παιδιά» με τη σύζυγό του, Νίκολα Πελτζ.

«Πάντα ήθελα να γίνω νέος μπαμπάς», εξήγησε ο Μπέκαμ. «Θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια σύντομα, αλλά όποτε η γυναίκα μου είναι έτοιμη».

Ο ίδιος και η 27χρονη ηθοποιός αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης τον Απρίλιο σε ένα φαντασμαγορικό γάμο, στο κτήμα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία και πατέρα της νύφης, Νέλσον Πελτζ και το μυστήριο στοίχισε πολλά πολλά εκατομμύρια!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @brooklynpeltzbeckham

Το ζευγάρι μίλησε στο Variety για τα οικογενειακά του σχέδια. «Συνεχίζω να λέω στη γυναίκα μου: “Ανυπομονώ να γίνω μπαμπάς”», είπε ο 23χρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

«Είμαι έτοιμος να κάνω παιδιά, αλλά πάντα λέω στη γυναίκα μου: “Όποτε θέλεις”», συνέχισε ο Μπρούκλιν, διευκρινίζοντας ότι δεν τους βλέπει να κάνουν οικογένεια μέσα στον «επόμενο χρόνο». Πάντως, όπως είπε, η γυναίκα του πιστεύει ότι το πρώτο τους παιδί θα είναι αγόρι.

«Θα θέλαμε να έχουμε μια μεγάλη οικογένεια μια μέρα. Θα θέλαμε πολύ να έχουμε μερικά δικά μας και θα θέλαμε πολύ να υιοθετήσουμε… Θα είναι πολύ ωραίο να… τρέχει ο μικρός Πελτζ Μπέκαμ».