Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ένα γυναικείο μεσημέρι στην καρδιά της Αθήνας, με την υπογραφή του doctoranytime.

Feel your beauty! Aυτό προτρέπει κάθε γυναίκα στη νέα του καμπάνια το doctoranytime, η μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζήτησης επαγγελματιών και υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα.


Στόχος της καμπάνιας είναι να φέρει τη σύγχρονη γυναίκα κοντά στον καλύτερό της εαυτό με τη βοήθεια των εξειδικευμένων επαγγελματιών υγείας που φροντίζουν για την ομορφιά μας, τόσο την εξωτερική όσο και την... εσωτερική.

Έτσι το doctoranytime πραγματοποίησε ένα lunch ομορφιάς στο Κολωνάκι.

Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Η CEO του doctoranytime Ελευθερία Ζούρου, παρουσίασε την καμπάνια μιλώντας για την ανάγκη κάθε γυναίκας να γίνει η αλλαγή που χρειάζεται, πετυχαίνοντας έτσι τη δική της ισορροπία, για να δώσει στη συνέχεια τον λόγο στους experts της πλατφόρμας.

Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Η ψυχολόγος – συνεργάτιδα του doctoranytime Δέσποινα Δριβάκου έκανε στις συμμετέχουσες ένα ψυχολογικό τεστ, φτιαγμένο αποκλειστικά για τις ανάγκες της καμπάνιας με τίτλο «Νιώθεις όσο όμορφη είσαι;». Αυτό το τεστ μπορείτε κι εσείς να το κάνετε πατώντας ΕΔΩ

Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Στη συνέχεια τη σκυτάλη, ή μάλλον,... τα εργαλεία του πήρε ο πλαστικός χειρουργός και διευθύνων σύμβουλος της FaceMed Clinic κ. Νίκος Δημήτρουλας, ο οποίος πραγματοποίησε μια σειρά από μετρήσεις και κάθε μία από τις παρευρισκόμενες, με στόχο την αναζήτησης της «Χρυσής Αναλογίας» στα πρόσωπά τους.

Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Στο μεταξύ, η make up artist Αλεξάνδρα Διακάκη, προσέφερε tips ομορφιάς και έδινε ένα επιπλέον... touch λάμψης στις έτσι κι αλλιώς λαμπερές καλεσμένες από τον χώρο της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των περιοδικών, των site και του Instagram.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, η οποία εξελίχθηκε σε συζήτηση μεταξύ φίλων για το τι τελικά συνιστά ομορφιά και πόσο αυτή έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση που εκπέμπουμε, οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα healthy lunch, με υλικά προσεκτικά επιλεγμένα από τους ανθρώπους του doctoranytime, που συμβάλουν αποδεδειγμένα στην ενίσχυση της λάμψης μας και της διάθεσή σας.

Νιώθεις όσο όμορφη είσαι; Feel your beauty vibe... με το doctoranytime!

Λίγα Λόγια για την καμπάνια Feel Your Beauty Vibe

Η ομορφιά είναι υγεία και η υγεία ομορφιά!

Κάθε γυναίκα έχει τη δική της, μοναδική της ομορφιά. Η beauty rebel, η ιδανική γυναίκα του doctoranytime, είναι πολύ συνειδητοποιημένη με την ομορφιά της, έχει βρει ή είναι πολύ κοντά στην προσωπική της ισορροπία και ξέρει πως ό,τι την ενοχλεί μπορεί να το διορθώσει. Αλλά μόνο επειδή το θέλει η ίδια.

Η σημερινή γυναίκα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα πρότυπα ομορφιάς που βλέπει τριγύρω της. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανακαλύψει και να αγκαλιάσει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, εμπιστευόμενη τους πλέον εξειδικευμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες υγείας και ομορφιάς του doctoranytime.

Το doctoranytime, η μεγαλύτερη πλατφόρμα υγείας στην Ελλάδα, όπου μπορείς να κλείσεις δωρεάν το ραντεβού σου με έναν γιατρό από 65 ειδικότητες σε όλη την Ελλάδα, έχει τη γνώση και τους ειδικούς που θα φροντίσουν την εξωτερική σου ομορφιά.

Από τον υπολογιστή ή τον κινητό, κατεβάζοντας την εφαρμογή, μπορεί κανείς να κλείσει το ραντεβού του με έναν από τους 3.000 δερματολόγους, πλαστικούς χειρουργούς, διατροφολόγους ή ενδοκρινολόγους που συνεργάζονται με το doctoranytime.

Και μάλιστα όχι στην τύχη, αλλά έχοντας συγκρίνει τιμές, εμπειρία, θεραπείες, αποτελέσματα και αξιολογήσεις από πραγματικούς ασθενείς.

Γιατί στο doctoranytime δεν κάνεις αυτό που κάνουν όλες, κάνεις αυτό που ταιριάζει στη δική σου ανάγκη.

Κατέβασε κι εσύ το app στο κινητό σου κι ακολούθησε το @doctoranytimegr στο Instagram για tips ομορφιάς, υγείας και όχι μόνο.