Νίκη Κεραμέως: Θυμήθηκε τις αταξίες της ως παιδί κι αποκάλυψε ποια είναι η ερώτηση που της κάνει κάθε μέρα ο γιος της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

H Νίκη Κεραμέως δεν είναι μόνο υπουργός Παιδείας, αλλά πρώτα και πάνω από όλα είναι μαμά. Του Λουκά που είναι 5,5 ετών και του Κωνσταντίνου που είναι 3,5 ετών. Μπορεί να έχει αυστηρό προφίλ, και λόγω αξιώματος, αλλά αυτό είναι μακριά από την πραγματική της εικόνα.

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Αργυροπούλου

Σε εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, απάντησε αν στα μαθητικά της χρόνια έκανε κοπάνες και θυμήθηκε τις αταξίες της. 

«Σας φαίνομαι ως κάποιος που θα είχε κάνει κοπάνα; Αλλά έχω κάνει πολλές αταξίες. Στο Δημοτικό το έσκασα το βράδυ, στις 4 τα ξημερώματα,  με μια παρέα, πήγαμε βόλτα με τα ποδήλατα και καταλήξαμε στο νοσοκομείο. Τέτοια έχω κάνει πολλά», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της με αποκριάτικη στολή. «Είχα ντυθεί φράουλα. Ήταν η αγαπημένη μου στολή», είπε με χιούμορ.

Η Νίκη Κεραμέως ντυμένη φραουλίτσα

«Στο σπίτι υπήρχε πειθαρχία. Έχω μεγαλώσει σε μία οικογένεια νομικών.Υπήρχε πειθαρχία, Έχω ένα αδελφό επίσης δικηγόρος. Στην προσωπική μου ζωή είμαι όπως όλοι οι γονείς που εργάζονται και πασχίζουν να βρουν χρόνο να τα βγάλουν πέρα», σημείωσε ακόμη η υπουργός.

Η κ. Κεραμέως είναι άλλη μια "ενοχική" μαμά, η οποία, ανάμεσα στο φορτωμένο πρόγραμμα της, προσπαθεί να βρει περισσότερο χρόνο για τα παιδιά της.

«Προσπαθώ να τους αφιερώνω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ. Όχι όσο θα ήθελα. Έχω τα προβλήματα που έχει κάθε γονιός. Κάθε μέρα, γύρω στις 5-6 χτυπάει το τηλέφωνο μου και είναι ο μεγάλος μου γιος ο Λουκάς, και μου λέει: "Θα μας προλάβεις απόψε; Μπορείς να κάνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς; Σούπερ γρήγορα;"».

«Προσπαθώ να γυρνάω νωρίς, να τους βάζω για ύπνο και συνεχίζω τη δουλειά μετά»