Ναταλία Δραγούμη και Χρήστος Λούλης μιλούν για τη σχέση με τα παιδιά τους στις Μαμά-δες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ιστορίες μέσα από τη διαδρομή της μητρότητας, που συναρπάζουν, συγκινούν και εμπνέουν, θα μας μεταφέρουν και αυτό το Σάββατο 6 Μαΐου, στις 17:00, στην ΕΡΤ2, οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά.

Η αγαπημένη ηθοποιός συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.


Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται τη Ναταλία Δραγούμη. Η λαμπερή ηθοποιός και παρουσιάστρια μιλάει για τα παιδιά της και τον σύζυγό της. Την προσπάθεια που κάνει για να πετύχει τη σχέση μαζί τους, αλλά και για το γεγονός ότι νιώθει πως λόγω δουλειάς, έλειψε από τα παιδιά της τα προηγούμενα χρόνια.

Η ψυχολόγος Στέλλα Αργυρίου συμβουλεύει για τη σωστή στάση που πρέπει να κρατήσουν οι γονείς, ώστε να μπορέσουν τα παιδιά τους να ξεπεράσουν τη ζήλια και τους καβγάδες, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι συχνό φαινόμενο.

Ακόμη, στη στήλη "Μπαμπά μίλα" έρχεται Χρήστος Λούλης, που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1, "Ο Όρκος ΙΙ". Ο γνωστός ο ηθοποιός μιλάει για την υπέροχη σχέση που έχει με τα παιδιά του και αποκαλύπτει πόσο θαυμάζει τη γυναίκα του Έμιλυ Κολιανδρή.

Ραντεβού κι αυτό το Σάββατο 6  Μαΐου 2023, με τις "Μαμά-δες" στις 17:00, στην ΕΡΤ2 με την Τζένη Θεωνά!