Μπουρδούμης: Συγκινήθηκε on camera για το διαζύγιο και τον γιο του - «Είναι φορές που νιώθω ότι εγκατέλειψα τη μάχη»

Δημοσιεύθηκε στις

Αλέξανδρος Μπουρδούμης:  - "Νιώθεις ότι μπορεί να τον έχεις εγκαταλείψει"

Ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για την εκπομπή Μπαμπά-δες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γιο του και συγκινήθηκε, ενώ αναφέρεται και στην διαφορετική συνθήκη που έχει δημιουργηθεί στο μεγάλωμα του παιδιού, αφού με την μαμά του, Λένα Δροσάκη, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ο Αναστάσης σιγά σιγά συνειδητοποιεί την νέα καθημερινότητά μας μετά το διαζύγιο, πολλές φορές νιώθω ότι εγκατέλειψα τη μάχη», είπε στην εκπομπή.


Και συνέχισε περιγράφοντας: «Τώρα που υπάρχει η συνθήκη μετά το διαζύγιο προσπαθούμε να το βρούμε όλοι μαζί. Και σιγά σιγά θέλει χρόνο αυτό. Δεν είναι από τη μια μέρα στην άλλη, σιγά σιγά το βρίσκουμε. Γιατί κι εκείνος συνειδητοποιεί αυτή τη νέα συνθήκη και μπαίνει σε αυτή τη συνθήκη. Χρησιμοποιείς διάφορους τρόπους και το κομμάτι του παιχνιδιού, «τώρα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι του μπαμπά» ή «τώρα θα πάμε να παίξουμε στο σπίτι της μαμάς» και το βρίσκεις.

Πολλές φορές έχασα τον ύπνο μου από αυτή τη νέα συνθήκη σε ό,τι αφορά το παιδί. Νιώθεις ότι μπορεί να τον έχεις εγκαταλείψει. Εκεί είναι περίεργο, είναι λίγο δύσκολο. Λες όμως «όχι» σε αυτό γιατί εκεί δίπλα του είσαι.

Γιατί κι εκείνος και κάθε παιδί που περνάει μία τέτοια ιστορία θέλει να νιώσει την παρουσία σου οπότε πρέπει να το προκαλέσεις αυτό, δεν πρέπει να εγκαταλείψεις τη μάχη επειδή οδηγηθήκαμε εδώ.

Κάνεις τον δικό σου αγώνα για να του προσφέρεις ό,τι καλύτερο. Λες «είναι δύσκολο για εκείνον οπότε κάνε κάτι για να τον κάνεις να νιώσει αν μη τι άλλο ότι δεν είσαι μακριά του», πρόσθεσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Θα σκεφτείς διπλά και τρίδιπλα την επιλογή συντρόφου, αύριο μεθαύριο, σε σχέση με το παιδί;» ρώτησε ο Τάσος Ιορδανίδης με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη να δίνει την εξής απάντηση.

«Σίγουρα, δεν το συζητώ. Μακρινό, πολύ μακρινό πλάνο αυτό. Άλλο η προσωπική μου σχέση και άλλο μετά αυτό, αν έρθει η ώρα, πως θα παρουσιαστεί και πως θα ενημερώσω το παιδί».

«Αυτό είναι μια άλλη διαδικασία. Είναι καλό και εμείς το κάναμε, όπως το κάνουμε κατά καιρούς, να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς και να μην κάνουμε τους μάγκες».

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη τη συνέντευξη