Μπισκότα με φιστικοβούτυρο και κράνμπερι

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Μπισκότα με φιστικοβούτυρο και κράνμπεριΜπισκότα με φιστικοβούτυρο και κράνμπερι σε 5 βήματα απο τον Άκη Πετρεζτίκη

Υλικά


135 γραμμ. βούτυρο
135 γραμμ. φιστικοβούτυρο
90 γραμμ. ζάχαρη λευκή
90 γραμμ. ζάχαρη μαύρη
1 αυγό
180 γραμμ. αλεύρι
½ κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
100 γραμμ. κράνμπερι

1) Χτυπάμε τα βούτυρα με τις ζάχαρες στον κάδο του μίξερ μέχρι να αφρατέψουν.
2) Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το χτύπημα.
3) Αποσύρουμε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και τέλος τα ξερά φρούτα.
4) Χωρίζουμε το μείγμα σε 3 λαδόκολλες και τυλίγουμε ρολάκια. Τα βάζουμε στο ψυγείο για 30’, κόβουμε φέτες από το ρολό πάνω σε ένα αντικολλητικό ταψί και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C βαθμούς περίπου για 8’-10’.
5) Όταν είναι έτοιμα, τα αφήνουμε 5’ να κρυώσουν και τα σερβίρουμε.