Μωρό βρέθηκε παρατημένο στο δρόμο και τρία παιδιά κλειδωμένα σε πορτ μπαγκάζ - Αδιανόητο!

Δημοσιεύθηκε στις

Ένα αδιανόητο περιστατικό παραμέλησης κι εγκατάλειψης πέντε παιδιών σημειώθηκε στον Ασπρόπυργο. Πραγματικά δεν το χωράει ο νους, πως δυο μητέρες άφησαν τα παιδιά τους σε μια 13χρονη να τα... προσέχει.

Όλα έγιναν πριν από δύο ημέρες, όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε για ένα βρέφος, ηλικίας περίπου ενός έτους, το οποίο βρισκόταν παρατημένο και χτυπημένο σε δρόμο στον Ασπρόπυργο.

Ωστόσο το μωράκι δεν είναι το μοναδικό που βρήκαν όταν έφτασαν στο σημείο. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Mega, μέσα σε σταθμευμένο όχημα κοντά στο βρέφος, βρέθηκε κλειδωμένο ακόμα ένα νήπιο στη θέση του οδηγού. Οι αστυνομικοί άκουσαν κι άλλα κλάματα, τα οποία έρχονταν από το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου. Όταν το άνοιξαν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμα τρία  παιδάκια ηλικίας 3-4 ετών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μια 13χρονη, η οποία υποστήριξε ότι οι μητέρες των παιδιών, ηλικίας περίπου 25 και 27 ετών, της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο.

Τα παιδιά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παίδων, ενώ συντάχθηκε δικογραφία για τις δύο μητέρες.

Ακολουθήστε το All4mama.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο φρέσκα νέα που αφορούν εμάς και τα παιδιά μας.