Μιχάλης Μιχαλακίδης: Δεν θα ήθελα ο γιος μου να είναι κι αυτός μοναχοπαίδι

Δημοσιεύθηκε στις

Γνωρίστηκαν στο λύκειο και είναι ακόμα μαζί 18 χρόνια μετά. Ο ηθοποιός Μιχάλης Μιχαλακίδης μιλάει για την ηρωίδα όπως την λέει γυναίκα του, την Γεωργία, και τον γιο τους στην Τζένη Θεωνά και τις Μαμά-δες!

"Με την Γεωργία γνωριστήκαμε στην τρίτη Λυκείου, μετά πήγα εγώ να σπουδάσω σε ένα πανεπιστήμιο, κι εκείνη σε ένα άλλο νηπιαγωγός. Μετά εγώ μπήκα στη δραματική σχολή. Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα. Κι όχι μόνο η γυναίκα μου, νομίζω όλες οι μαμάδες. Είναι ένας φοβερός ρόλος αυτός που έχουν στη ζωή τους",


"Όλες οι μητέρες είναι ηρωίδες"

"Όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή μας, και σηκωνόσουν το βράδυ κι έβλεπες έναν άνθρωπο να παλεύει με το θηλασμό, με την πάνα, με πράγματα που δεν τα έχει ξαναδεί ποτέ της. Αλλά τα έκανε τόσο καλά και τόσο εύκολα ξεπερνούσε τα εμπόδια.  Αυτό ήταν γοητευτικό. Χριστέ μου πόσο καλή είναι! Πόσο σίγουρη! Πόσο δεν θα μπορούσα να τα κάνω εγώ στη στη θέση της. Μεγαλώνει στα μάτια σου. Τουλάχιστον τη γυναίκα μου την έβλεπα κι έλεγα, ουαου... μπράβο της."

Όσο για το δικό του ρόλο ως πατέρας είπε: "Νομίζω τον πρώτο καιρό ο πατέρας στηρίζει τη μαμά. Δεν μπορεί να κάνει κάτι. Τη στηρίζει και πρακτικά" υποστήριξε, ενώ μιλώντας για τον γιο του Κωνσταντίνο, είπε ότι αγαπά τα... μαλλιά του "γιατί είναι χρυσά! Είναι υπέροχα. Το αφήνω στον παιδικό και λαμπυρίζουν στον ήλιο. Καλά πολλά πράγματα αγαπάω στο γιο μου. Είναι αστείρευτος, ασταμάτητος, αεικίνητος, αέναος, είναι υπέροχος! Έχει φοβερή προσωπικότητα, είναι πολύ αστείος. Γελάω μόνο που τον βλέπω".

Μάλιστα αποκάλυψε ότι θα ήθελε να κάνει ένα δεύτερο παιδί, διότι ο ίδιος είναι μοναχοπαίδι και όπως είπε: "δεν θα ήθελα ο γιος μου να είναι κι αυτός μοναχοπαίδι. Θα ήθελα κάποια στιγμή αργότερα άλλο ένα παιδάκι."

"Δεν το έχω αφήσει ποτέ μόνο του"

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι δεν έχει αφήσει το γιο του, για να πάει διακοπές με τη γυναίκα του: "Ποτέ! Στα δύο χρόνια, μόνο δύο φορές τον έχουμε αφήσει για να πάμε για ποτό. Πάντα έρχεται όπου πάμε και ο Κωνσταντίνος. Είμαστε αυτή της φάσης, ότι όλοι πάμε παντού, ότι όλοι πάμε παντού, καραβάνι. Κανένας δεν μένει πίσω".

Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στη νέα σειρά του Mega, “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” αλλά και τη σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο” στην οποία πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν. Μάλιστα ομολόγησε ότι κάνει πρόβες στο αυτοκίνητο. "Τις δύσκολες σκηνές τις δοκιμάζω στο αυτοκίνητο πολύ, γιατί είναι ο πιο κατάλληλος χώρος για πρόβες". Κι έκανε μια αναπαράσταση, του πως οδηγεί και κάνει πρόβα, σε ερωτική εξομολόγηση...

Μιχάλης Μιχαλακίδης: Δεν θα ήθελα ο γιος μου να είναι κι αυτός μοναχοπαίδι