ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΣΤΙΣ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για μία σπάνια περίπτωση συνεχόμενων «δίσεκτων» παιδιών: τη δεκαετία του 1960, η οικογένεια Χένρικσεν από τη Νορβηγία έφερε στον κόσμο τα τρία παιδιά της στις 29 Φεβρουαρίου του 1960, 1964 και 1968, καταφέροντας να μπει στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες.

Η γέννηση της μικρής Λουίζ είχε καθυστερήσει καθώς ήταν προγραμματισμένη για τις 24 Φεβρουαρίου. Στις 29 Φεβρουαρίου οι γιατροί αποφάσισαν να προκαλέσουν τοκετό με τεχνητούς πόνους προκειμένου να γεννηθεί το μωρό. «Δεν ήξερα αν η μικρή θα περίμενε. Όταν πέρασαν τα μεσάνυχτα ήξερα ότι πραγματικά θα συνέβαινε» είπε η Λουίζ.


Ο Χαβιέρ γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου από καθαρή τύχη. Ωστόσο, η οικογένεια παραδέχεται ότι οι άλλες δύο περιπτώσεις εμπεριείχαν έναν βαθμό σκοπιμότητας. «Πλησίασα τη σύζυγό μου τον Οκτώβριο του 2010 και της είπα «Αν θέλεις να κάνουμε κι άλλο παιδί θα είναι πολύ ωραίο»» είπε ο ευτυχής πατέρας Ντέιβιντ. Και προσέθεσε: «Ήθελα να της δώσω χρόνο να το σκεφτεί». Η οικογένεια έχει ακόμη δύο παιδιά, τα οποία δεν έχουν γεννηθεί στις 29 Φεβρουαρίου.