Μελίνα Μακρή: Ο επιλόχειος θυμός και τα νεύρα με τον σύζυγο και το μωρό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Για την απόφασή της να κάνει μια παύση από τη μουσική αλλά και για τον επιλόχειο θυμό που πέρασε μετά τη γέννηση του γιου της μίλησε η Μελίνα Μακρή στην κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας”.

«Τον γιο μου τον λένε Γιάννη, είναι 15 μηνών. Είναι ίδιος εγώ. Το λένε όλοι. Αν θέλεις να συνδυάσεις τη μητρότητα με τα επαγγελματικά μπορείς. Το έκανα όταν πήγα στο J2US και έλειπα 2.5 μήνες από το παιδί. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Επαγγελματικά ήταν ότι πιο δύσκολο έχω συνδυάσει με το παιδί τότε, 10 μηνών, να μην κοιμάται, ήμουν άυπνη σε όλο το J2US. Πέρναγα και επιλόχειο με θυμούς και τον θυρεοειδή μου.


Από εδώ και πέρα, βλέπω ότι το παιδί αρχίζει και καταλαβαίνει πάρα πολλά σε σχέση με πριν. Κλαίει πάρα πολύ όταν φεύγω, κλαίω κι εγώ όταν φεύγω. Στεναχωριέμαι πολύ όταν τον βλέπω έτσι. Επέλεξα λοιπόν να κάνω μια παύση, να μεγαλώσω το παιδί, τουλάχιστον αυτά τα πολύ κρίσιμα χρόνια. Δε ξέρω πόσο θα κάτσω» είπε η Μελίνα Μακρή και πρόσθεσε:

«Δεν θα έλεγα ότι ήταν ιδιαίτερα δύσκολη απόφαση. Συνέπεσε και με το γεγονός πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έκανε μια παύση από τα μουσικά δρώμενα. Δε με αγχώνει το ενδεχόμενο να ξεχαστώ γιατί δεν ήμουν ποτέ μια τραγουδίστρια που βασίστηκα στο σώμα μου, δε με αγχώνει ο χρόνος που περνάει. Βασιζόμουν πάντα στη φωνή μου, με ξέρουν όλοι για τη φωνή μου».

Στη συνέχεια, η Μελίνα Μακρή εξομολογήθηκε: «Ο επιλόχειος θυμός ξεκίνησε όταν το μωρό ήταν 40 ημερών. Άρχισα να το νιώθω πολύ έντονα. Περνούσαν οι μήνες και δεν έβλεπα κάποια βελτίωση. Πήγα το καλοκαίρι στην ενδοκρινολόγο μου και της είπα τι νιώθω. Έκανα εξετάσεις και μου είπε ότι οφείλεται στον θυρεοειδή μου. Θύμωνα και με το μωρό και τον σύζυγό μου. Στα δικά μας άτομα είναι που νιώθουμε πιο οικεία και ξεσπάμε. Στο παιδί δε το έδειχνα, αλλά στον σύζυγο ναι. Ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή».