Μαρίνα Ασλάνογλου: Ο γιος μου κοιμάται με τον πατέρα του κι εμένα με... διώχνει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Το ταξίδι της προς την μητρότητα δεν ήταν εύκολο για την Μαρίνα Ασλάνογλου. Κι αυτό είναι κάτι που θέλει ευτυχώς να το μοιράζεται μαζί μας τείνοντας συνεχώς ένα χέρι βοηθείας προς όλες τις γυναίκες ή τις οικογένειες που προσπαθούν ν' αποκτήσουν παιδάκι κι επαναλαμβάνοντας θαρρετά.. το έχω περάσει κι εγώ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Μαμά-δες, και μίλησε στην Τζένη Θεωνά για την γνωριμία με τον σύζυγο της, Δήμο, αλλά και για τις δυσκολίες που συνάντησε έως ότου καταφέρει να γίνει μαμά.


Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλώντας για τον σύζυγό της, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Δήμος ήξερε για μένα πως ήθελα να γίνω μαμά και ήθελε πολύ να κάνουμε οικογένεια. Είναι ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου και δεν το λέω επειδή είναι ο άνδρας μου, αλλά πραγματικά ασχολείται με τον Κωνσταντίνο και ο Κωνσταντίνος κοιμάται με τον μπαμπά του πολλά βράδια. «Φύγε από δω, δεν σε θέλουμε εσένα, θέλουμε να είμαστε οι άνδρες μόνοι μας» μου λένε. Ο μικρός έχει τρέλα με τον μπαμπά του και μ’ αρέσει αυτό γιατί κάνουν πάρα πολλά πράγματα μαζί. Είμαι ερωτευμένη με τα αγόρια μου».

Αποκάλυψε για πως γνωρίστηκαν: «Τον Δήμο τον γνώρισα στο αεροδρόμιο και πηγαίναμε στη Σκιάθο. Ήξερα ότι είναι από εκεί και είναι δικηγόρος, «τέλεια, βαρετά» λέω και έγινε το ακριβώς αντίθετο. Έχει άλογα, κάνει ιππασίες, ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα, έχει τρέλα με την φύση. Δηλαδή πως να το πω… δεν κάθεσαι ήσυχη ποτέ μαζί του».

«Δεν ήξερε καν ότι είμαι ηθοποιός, όχι. Αφού όταν με γνώρισε, αναρωτήθηκε «ηθοποιός; Που παίζεις; Στην τηλεόραση;». «Όχι, δεν παίζω στην τηλεόραση αλλά στο θέατρο» του απάντησα και του είπα πως, τότε, έπαιζα τον μονόλογο Τζόρνταν. Ήρθε και το είδε, ενθουσιάστηκε και το λέει ακόμα και τώρα. Έχει καταλάβει και την δουλειά μου και δεν ζηλεύει, δεν έχουμε θέματα είτε είμαι στην τηλεόραση είτε είμαι στο θέατρο είτε βγαίνω με συναδέλφους» συμπλήρωσε, επίσης.

Η Μαρίνα Ασλάνογλου εξομολογήθηκε πόσο απολαμβάνει τη φετινή σεζόν, που παίζει μόνο στην τηλεόραση, αφού μπορεί να βλέπει φίλους να κάνει τραπέζια και εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα.

"Κοπέλα που της σύστησα το γιατρό μου, τώρα έχει παιδί"

Η ηθοποιός επισήμανε ότι δέχεται μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από γυναίκες, για το θέμα των εξωσωματικών. «Μου λένε γνωστές μου, γιατί επαναλαμβάνω το θέμα των εξωσωματικών στις συνεντεύξεις. Μα και μία γυναίκα να το δει και πάρει θάρρος από αυτό, εγώ είμαι ικανοποιημένη. Γιατί κι εγώ όταν ήμουν στο ψάξιμο τι να κάνω, διάβαζα για εξωσωματικές, για τα παιδιά, για γυναίκες που που πέτυχαν τον στόχο τους, έπαιρνα κι εγώ κουράγιο ότι μπορεί να συμβεί και σε εμένα. για συνέβη. Γιατί το αντιμετώπισα με πολύ δύναμη όλο αυτό και βγήκα νικήτρια. Κι έχει τύχει κοπέλα που την έστειλα στο γιατρό μου, να έχει κάνει παιδάκι αυτή τη στιγμή. Ξέρω ακριβώς πως νιώθουν και την απόρριψη και την αγωνία, κι αυτό είναι το πιο δύσκολο: η αγωνία της αναμονής που περιμένεις το τηλεφώνημα για το αν είσαι έγκυος ή δεν είσαι... για σημαντικό είναι να πεις δεν τελείωσε τίποτα, συνεχίζω, γιατί το θέλω πραγματικά. Αυτό λέω και στις κοπέλες είναι δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο».

Μάλιστα τόνισε ότι είχε θέσει ένα όριο τριών εξωσωματικών στον εαυτό της, ενώ είχε ελιά plan B: είτε μια υιοθεσία, είτε μια παρένθετη αμά, αλλά το ένιαθω μέσα μπυ, ότι θα αργούσε αλλά θα γινόταν.