Μαρίνα Ασλάνογλου: «Είναι δύσκολη και μοναχική η διαδρομή των εξωσωματικών»

Δημοσιεύθηκε στις

Για τη δύσκολη διαδρομή των εξωσωματικών γονιμοποιήσεων, που χρειάστηκε έως ότου καταφέρει να γίνει μητέρα μίλησε η Μαρίνα Ασλάνογλου σήμερα το πρωί όντας καλεσμένη στην εκπομπή της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου, “Δυο στις 10».

«Ήταν μια πολύ δύσκολη διαδρομή. Πρέπει να έχεις στήριξη. Όσοι άνθρωποι όμως κι αν είναι δίπλα σου και αν σε αγαπάνε και σε στηρίζουν, αυτό είναι κάτι που το περνάς μόνος σου και δεν είναι πολύ εύκολο ειδικά όταν το αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Νιώθεις ότι κάτι δεν έκανες εσύ σωστά. Ότι έχεις την ευθύνη. Αυτό που λέω σε όλα τα κορίτσια που μου στέλνουν μηνύματα, είναι ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο» είπε αρχικά η ηθοποιός.


«Εγώ είχα βάλει ένα όριο. Είχα πει ότι θα κάνω μέχρι τρείς προσπάθειες. Μετά το σκεφτόμουν, ότι μπορεί να πάω σε ένα plan B, μια υιοθεσία ή οτιδήποτε. Θέλει πίστη όμως και δύναμη. Ήμουν πολύ κυνική όταν με πήρε ο γιατρός και μου είπε ότι τελικά έμεινα είμαι έγκυος γιατί δε μπορούσα να το πιστέψω ούτε εγώ η ίδια. Προσπαθούσα κι εγώ να συνειδητοποιήσω ότι έχω μια θετική απάντηση μετά από τόσο καιρό. Το επόμενο διάστημα είχα μια έννοια, πρόσεχα αλλά μέχρι τον πέμπτο μήνα έπαιζα στο θέατρο. Ήμουν με την κοιλίτσα στο θέατρο.Στην προετοιμασία για την  εξωσωματική έκανα ενέσεις στον θέατρο γιατί έπρεπε συγκεκριμένη ώρα να γίνουν. Όλος αυτός ο αγώνας αξίζει διότι έχω ένα πλασματάκι στο σπίτι μου που το βλέπω και το χαίρομαι» ανέφερε σε άλλο σημείο η Μαρίνα Ασλάνογλου.