Μαρία Παπαλάμπρου: Η κόρη μου μεγαλώνει χωρίς πατέρα αλλά ξέρει ότι έχει μία μαμά που την αγαπάει

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, και να μην το έχεις δει αυτό το σίριαλ, σίγουρα το έχεις ακούσει. Η Μαρία Παπαλάμπρου και ο... τίγρης της έχουν... κάνει καριέρα! Η ηθοποιός στο απόγειο της αναγνωρισιμότητάς τα παράτησε όλα κι έφυγε με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο και την 3,5 ετών κόρη της Φαίδρα, στο Βερολίνο.

Η απώλειά του την έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση της επιστροφής στην πατρίδα, αφού ήθελε την "αγκαλιά" των δικών της ανθρώπων. Το συζήτησε βέβαια με την 15χρονη κόρη της, η οποία ήταν θετική μεν, αλλά συνάντησε δυσκολίες έως ότου αποκτήσει τον κύκλο της. Άλλωστε έπεσαν και πάνω στο ξέσπασμα της πανδημίας.


Η Μαρία Παπαλάμπρου, βρέθηκε στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την επιστροφή της στην Ελλάδα και στο θέατρο μαζί με την κόρη της, αλλά και για το για το πώς βίωσαν και αντιμετώπισαν την απώλεια του συζύγου της.

«Είναι 18 η κόρη μου, είναι η παρεούλα μου. Στο Βερολίνο πήγαμε οικογενειακώς, όταν η Φαίδρα ήταν 3,5 χρονών. Μου αρέσει η περιπέτεια. Εκεί θα ασχολούμουν με καλλιτεχνικά θέματα με το κομμάτι της παραγωγής και εκ των υστέρων νιώθω χαρούμενη που έγινε όλο αυτό. Η κόρη μου τελειώνει φέτος το σχολείο. Ως μαμά κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο, δουλεύω πολύ και όλοι οι γονείς που δουλεύουν πολύ, κάπου έχουν κάποιες τύψεις ότι δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους όσα θα ήθελαν. Από την άλλη είναι κι αυτό μια συνθήκη που δεν μπορείς να την ξεπεράσεις, πρέπει να δουλεύεις» δήλωσε, ενώ για την ανατροφή της κόρης είπε ότι άφηνε πρωτοβουλίες και σε άλλους ανθρώπους, όπως για παράδειγμα τις γιαγιάδες. «Δεν ήμουν υστερική αα κάντε έτσι ή δεν το κάνεις καλά. Άφησα χώρο σε ανθρώπους που με βοηθούσαν πολύ. Ένα μήνα αφότου γέννησα την Φαιδρά πήγα για δουλειά. Όταν φύγαμε για Βερολίνο ήταν ζόρικα τα πράγματα. Κάθε ένα μήνα ερχόταν η μαμά μου, καθόταν διό εβδομάδες, περνάμε μια ανάσα. Αλλά τη Φαιδρά την έπαιρνα και πολύ μαζί μου, συνέχεια μαζί στη δουλειά της παραγωγής».

Για τον θάνατο του συζύγου της, του Τάσου Αλεξόπουλου ανέφερε:

«Η κόρη μου μεγαλώνει χωρίς μπαμπά αλλά ξέρει ότι έχει μία μαμά που την αγαπάει και έναν μπαμπά που ζει στην ψυχή της, στο μυαλό της».

«Αυτές οι περιπτώσεις είναι τόσο έξω από την καθημερινότητά μας που αν δεν το ζήσεις δεν μπορείς να το αντιληφθείς, τι σημαίνει η απώλεια ενός ανθρώπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις ζεις τη ζωής σου μέρα – μέρα. Αντιμετωπίζεις τις αλλαγές μέρα μέρα. Δεν είσαι προετοιμασμένος γι΄αυτό γιατί είναι μία συνθήκη ακραία».

Κλείνοντας μιλώντας για την κόρη της είπε ότι είναι ο έρωτας της ζωής της!