Μαρία Καβογιάννη και Ιβάν Σβιτάιλο μιλούν για τις κόρες τους στις Μαμά-δες και την Τζένη Θεωνά

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Τζένη Θεωνά και η εκπομπή Μαμά-δες. Η αγαπημένη ηθοποιός συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί


Οι «Μαμά-δες» έρχονται και αυτό το Σάββατο 22/10 στις 17:00 στην ΕΡΤ 2.

Η Τζένη Θεωνά υποδέχεται την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη και μιλούν για την κόρη της και για το πόσο άλλαξε η στάση ζωής της με τον ερχομό της.

Ο Παιδίατρος, Παιδοδιαβητολόγος - Ενδοκρινολόγος Νικόλαος Κεφαλάς λύνει τις απορίες μας για τον διαβήτη τύπου 1 στα παιδιά και πότε θα πρ;eπει να πάμε το παιδί μας στον γιατρό.

Μαρία Καβογιάννη και Ιβάν Σβιτάιλο μιλούν για τις κόρες τους στις Μαμά-δες και την Τζένη Θεωνά

Τέλος ο Ιβάν Σβιτάιλο συναντά τις «Μαμά-δες» και μιλά για την κόρη του που άλλαξε τη ζωή του, αφού ήρθε λίγους μήνες αφότου έχασε τον πατέρα του. Ενώ δοκιμάζει και τις χορευτικές ικανότητες της Τζένης Θεωνά.

«Μαμά-δες» κάθε Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ 2 με την Τζένη Θεωνά.