Μάρα Δαμουρσλή και Χάρης Χριστόπουλος έρχονται στο "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ2

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η Ζωή Κρονάκη μέσα από την εκπομπή της Μαμά-δες, κάθε Σάββατο απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Οι Μαμά-δες και η Ζωή Κρονάκη έρχονται και αυτό το Σάββατο 27.02.2021 στις 17:00 στην ΕΡΤ2 με πλούσια θεματολογία.

Μάρα Δαμουρσλή και Χάρης Χριστόπουλος έρχονται στο "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ2

Η τραγουδίστρια Βικτώρια Χαλκίτη μιλάει για τις έξι εξωσωματικές που έκανε ώσπου να καταφέρει να γίνει μητέρα και για την ευτυχία που νιώθει κάθε φορά που ο γιος της της λέει σ'αγαπω.

Ο γνωστός φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος στην στήλη "Μπαμπά μίλα" αποκαλύπτει πως άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό του γιού του σε ηλικία 57 ετων και το άγχος που έχει για τα χρόνια που περνάνε.

Μαθαίνουμε τα πάντα γύρω από την αυτοεξέταση μαστού που είναι σημαντική για κάθε γυναίκα.

Η ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο είναι κάτι που απασχολεί τους γονείς και μεσα από την εκπομπή δίνονται οδηγίες ώστε γονείς και παιδιά να πλοηγούνται με ασφάλεια.

Μάρα Δαμουρσλή και Χάρης Χριστόπουλος έρχονται στο "Μαμά-δες" στην ΕΡΤ2

Τέλος το γνωστό μοντέλο Μάρα Δαρμουσλή μιλάει για τον γιο της που είναι σήμερα στην εφηβεία και πως εκείνη και ο πρώην άντρας την τον μεγαλώνουν.

Ραντεβού κι αυτό το απόγευμα Σαββάτου (17:00) στην ΕΡΤ2 με την Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή "Μαμάδες".