Μαντώ Γαστεράτου: Η ατάκα της πωλήτριας για την κοιλιά της που την έκανε να ξεκαρδιστεί!

Δημοσιεύθηκε στις

H Μαντώ Γαστεράτου είναι ένα άτομο που έχει ανεπτυγμένη ιδιαιτέρως την αίσθηση του χιούμορ, ενώ δεν διστάζει να αυτοσαρκαστεί!

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, καθώς κυοφορεί το δεύτερο παιδί της, που θα είναι κοριτσάκι. Τόσο η ίδια, όσο ο σύζυγος της Νίκος Ισηγόνης, όσο και ο πρωτότοκος γιος τους, ο μικρός Γιώργος ανυπομονούν να έρθει το νέο μέλος της οικογένειας.


Η Μαντώ Γαστεράτου απολαμβάνει ιδιαιτέρως την εγκυμοσύνη της και δεν στερείται καθόλου το φαγητό. Τουναντίον! Μάλιστα όπως η ίδια είχε αποκαλύψει έχει πάρει ήδη 10 κιλά, ενώ διανύει τον έκτο μήνα, και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, σήμερα σε μια επίσκεψή της σε ένα κατάστημα η υπάλληλος να μπερδευτεί και να τη ρωτήσει αν βρίσκεται στον 9ο ένατο μήνα με την ραδιοφωνική παραγωγό να ξεσπά σε γέλια.

«Σήμερα σταματάω σε ένα γαλακτοπωλείο και έχω λυσσάξει για ρυζόγαλο… Αφού αρχίζω να το καταβροχθίζω πριν καν φτάσω στο ταμείο μου λέει η κοπέλα: “Άντε άντε με το καλό στις μέρες σας είστε? Σε ποιο μήνα είστε, στον 8ο-9ο?” Όχι της λέω αρχές 6ου… Καλά έπρεπε να βλέπατε πως είχε γουρλώσει τα μάτια της από την έκπληξη. Κόντεψα να ξεραθώ στα γέλια!!! Φαντάσου που θα φτάσει η κοιλιά μου στον 9ο…» έγραψε στην ανάρτησή της η Μαντώ Γαστεράτου.