«Μάνα είναι μόνο μία»: Το βίντεο της Finos Film με τις απολαυστικές ατάκες

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γιορτή της Μητέρας σήμερα και η Finos Film εύχεται «χρόνια πολλά» σε όλες τις μητέρες με σπαρταριστές ατάκες από… μαμάδες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου!

«”Εμένα να με ακούτε. Εγώ είμαι ηλεκτρικόθ εγκέφαλοθ”». Γιατί μαμά είναι μόνο μία! Χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες!», αναφέρει η ανάρτηση της Finos Film για την Ημέρα της Μητέρας.


Στο βίντεο που ανέβηκε στα social media της εταιρίας, βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Είκοσι Γυναίκες κι Εγώ», «Γαμπρός από το Λονδίνο», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης», «Η Χαρτοπαίχτρα», «Ένας Νομοταγής Πολίτης», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Ραντεβού στον Αέρα», «Οι Κληρονόμοι», «Νύχτα Γάμου», «Ο Θόδωρος και το Δίκανο», «Χωρίς Ταυτότητα», «Για Ποιόν Χτυπά η Κουδούνα», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη», «Δικτάτωρ Καλεί Θανάση» και «Το Θύμα».

Από τον Κώστα Βουτσά με τα... αγγλικά του, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τη Ρένα Βλαχοπούλου, τη Σαπφώ Νοταρά, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα έως τον Θανάση Βέγγο και τον Σωτήρη Μουστάκα, όλα τα... θηρία του ελληνικού κινηματογράφου, έχουν γράψει ιστορία με τις απολαυστικές ατάκες τους για τη μαμά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Finos Film (@finosfilm_official)