Λένα Παπαληγούρα και Χρήστος Χειμωνέτος εξηγούν τι γονείς είναι στο «Μαμά-δες»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή "Μαμά - δες" με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η έμπειρη δημοσιογράφος. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η εκπομπή μπαίνει στο επιχειρησιακό κέντρο του Χαμόγελου του Παιδιού εκεί όπου καθημερινά οι άνθρωποι του οργανισμού δέχονται πολλές κλήσεις για εξαφανίσεις παιδιών.

Η Λένα Παπαληγούρα μιλάει για τα δύο αγόρια της, τα δικά της παιδικά χρόνια ως μοναχοπαίδι, αλλά και για το πως το θέατρο λειτούργησε ψυχοθεραπευτικά για εκείνη.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης φτιάχνει τα πιο γρήγορα και υγιεινά σοκολατάκια, με βούτυρο καρύδας μέλι και κακάο.

Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης μας λέει ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε όταν αντιληφθούμε ότι το παιδί μας έχει πυρετό.

Η συγγραφέας Αρετή Χαρτοφύλακα μιλάει στην εκπομπή για το βιβλίο της "Αληθινές Γυναίκες" που καταγράφει 15 πραγματικές ιστορίες γυναικών, που έχουν βιώσει την έμφυλη βία.

Η Αλεξία Κουλούρη με την Ζωή Κρονάκη

Στη στήλη μαμά μίλα φιλοξενείται η δημοσιογράφος Αλεξία Κουλούρη και μιλάει για τον σύζυγό της Δημήτρη Οικονόμου, τον γιο και την κόρη τους, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μία γυναίκα στο χώρο της δημοσιογραφίας, αλλά και τον πατέρα της που ήταν ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους.

Ο Χρήστος Χειμωνέτος με την Ζωή Κρονάκη

Τέλος ο Γιώργος Χειμωνέτος είναι ο μπαμπάς της σημερινής εκπομπής. Αναφέρεται στη γυναίκα του και τις δυσκολίες που έχουν ξεπεράσει μαζί αλλά και στα δύο παιδιά του και στο πώς τον έχουν κάνει να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα.

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2.