«Μαμά-δες»: Τάσος Χαλκιάς και Άριελ Κωνσταντινίδη μιλούν για τη σχέση τους με τα παιδιά τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή "Μαμά - δες" με την Ζωή Κρονάκη στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.

Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η έμπειρη δημοσιογράφος. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Αυτό το Σάββατο (17:00), η εκπομπή μπαίνει στη δομή φιλοξενίας της "Μετάδρασης" που φιλοξενεί ασυνόδευτα παιδιά προσφύγων και μεταναστών.

H Άριελ Κωνσταντινίδη με την Ζωή Κρονάκη

Η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη μιλάει για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά της, αλλά και τα δικά της παιδικά χρόνια, όταν έπαιζε θέατρο δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης μας λύνει τις απορίες για το σύνδρομο ανατάραξης, του κεφαλιού του μωρού και τονίζει πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το αθώο παιχνίδι με το μωρό μας.

Η Ελένη Τόρου είναι μία μητέρα τεσσάρων παιδιών που συνδυάζει τη μητρότητα και την καριέρα.

Τέλος ο Τάσος Χαλκιάς έρχεται στη στήλη Μπαμπά μίλα και μιλάει για τη σχέση του με τα παιδιά του, αλλά και τις δυσκολίες που είχε στη σχέση του με τον πατέρα του.

Ραντεβού και αυτό το Σάββατο (17:00) στην ΕΡΤ2 με την Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή Μαμά-δες.