Μαμά-δες: Η Μάρω Λεονάρδου μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν έμεινε έγκυος η 16χρονη κόρη της

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Είστε μαμά-δες, μπαμπάδες μέλλοντες γονείς ή απλά ευαισθητοποιημένοι με τα παιδιά; Τότε τι καλύτερο από Σάββατο το απόγευμα από το να παρακολουθήσετε την ενδιαφέρουσα εκπομπή «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2!

Η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια συζητά με ανθρώπους που εξειδικεύονται σε θέματα παιδιών, όπως παιδίατροι, παιδοψυχολόγοι, γυναικολόγοι, διατροφολόγοι, αναπτυξιολόγοι, εκπαιδευτικοί, απαντούν στα δικά σας ερωτήματα και αφουγκράζονται τις ανάγκες σας.


Όλες τις απορίες σε εγκύους, μαμάδες και μπαμπάδες επιχειρεί να λύσει η έμπειρη δημοσιογράφος. Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.

Η εκπομπή συναντάει την Ειρήνη Παπακωνσταντίνου, μια μαμά δύο αγοριών που ακολουθήσε το επάγγελμα του πατέρα της και δουλεύει σε βουλκανιζατέρ εδώ και 20 χρόνια για να τα μεγαλώσει.

Η Μάρω Λεονάρδου μιλάει για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η οικογένεια της, όταν η κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε έγκυος.

Ο Γιώργος Λεμπέσης με την Ζωή Κρονάκη

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης μιλάει για το θαύμα του ερχομού του παιδιού του, που ήρθε μετά από πολλά χρόνια προσπαθειών και πέντε αποτυχημένες εξωσωματικές που έκαναν με τη σύζυγο του.

Ενώ η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη, μιλάει για την κόρη της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει για να την μεγαλώσει μόνη της.

Ραντεβού με τις "Μαμά-δες" το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.