Μαμά-δες: Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Νίκος Αναδιώτης μιλούν για τις δύσκολες αποφάσεις που πήραν ως γονείς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Ραντεβού το Σάββατο το απόγευμα (17:00) στην ΕΡΤ2 μας δίνει η Ζωή Κρονάκη και οι Μαμά-δες. Η έμπειρη δημοσιογράφος συζητά με διάσημες (και όχι μόνο) μαμάδες πως περνούν με τα παιδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που συναντούν ως γονείς. Συναντά μπαμπάδες που μιλούν για το ρόλο τους μέσα στην οικογένεια, αλλά και γυναίκες με δυσκολίες που βγαίνουν νικήτριες.

Κάθε εβδομάδα, η πολυθεματική εκπομπή επιχειρεί να «εκπαιδεύσει» γονείς και υποψήφιους γονείς σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητά τους, αλλά και τις νέες συνθήκες ζωής που έχουν δημιουργηθεί.


Η Ζωή Κρονάκη συναντάει την Μιχαέλα που είναι έγκυος σε δίδυμα, και μαζί επισκέπτονται τον γυναικολόγο της, για να ακούσουν τις καρδούλες των δύο εμβρύων και να μάθουν όσα πρέπει για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Η τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου μιλάει για τον ερχομό του γιου της μετά από δύο αποβολές, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της.

Μαμά-δες: Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο Νίκος Αναδιώτης μιλούν για τις δύσκολες αποφάσεις που πήραν ως γονείς

Ο Νίκος Αναδιώτης έρχεται στην στήλη “Μπαμπά - Μίλα”. Αποκαλύπτει τους λόγους που αποφάσισε με την οικογένειά του να μετακομίσουν στο  Αίγιο, αλλά και για το πόσο κοντά έχει έρθει στο Θεό και τις συμβουλές που παίρνει από τον πνευματικό του.

Το «Μαμά-δες» με την Ζωή Κρονάκη έρχεται το Σάββατο στις 17:00 στην ΕΡΤ2.